Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kursy Leva na wybrzeżu
Czytaj dokładnie 1.905

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Tata, kolega się nabrał na stary numer.Smile Dobrze, że nie 1,59.
Odpowiedz
(06.07.2016 08:53:13)tata napisał(a): Czytaj dokładnie 1.905

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Co mam czytac dokładnie ?
Pytam w jakim banku i kiedy !
Odpowiedz
Jeeezu... pytałeś w jakim banku w SB był kurs 1.95, tak? A kolega wyżej podał kurs 1.905 a to chyba znaczna różnica i mało opłacalny kurs...
Odpowiedz
ot, słowne nieporozumienie: jeden z kolegów napisał, że widział po 1,905, a drugi zapytał się gdzie są po 1,95, potem poszło i tyle chyba w tej sprawie, bo dalej nie warto i po co.

Co do pytania w jakim banku po 1,95, to banki raczej jak widzimy nie sprzedają po sztywnym kursie, ale gdybym kupił po 1.94 to bym nie płakał. Co do pytania kiedy (rozumiem kiedy cena jest najbardziej opłacalna), to już było wspominane, że zależy od sytuacji na rynku finansowym i zarządzających bankiem. Wątpię, czy ktoś z nas forumowiczów to przewidzi, więc się oczywiście nie da na to odpowiedzieć.
Odpowiedz
(02.09.2015 20:38:04)Bulgarius napisał(a): To nie był bank, tylko mały kantorek, mała budeczka jak to zazwyczaj tutaj wygląda.

[quote='dżek' pid='30652' dateline='1467792844']
Tata, kolega się nabrał na stary numer.Smile Dobrze, że nie 1,59.

Dobrze, że nie 1.195. Bo takie przypadki też były.
Odpowiedz
Od tyle lat wam podaje racionalne zachowanie:
1.Jak ktoś lata samolotem i ma ALL to praktyczne potrzebuje tej gotówki mniej i dla niego wsio rawno
czy 1,95 czy 1,905 bo różnica znikoma.
2.W przypadku poruszanie sie autem i oplacanie samemu noclegi i wyżywienia to idzie o znaczne więcej kasy -
Wtedy w dowolnej mejscowosci po drodze na wybrzeżu w BANKU wymiana po 1,95
Proste?
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Primorsko bank Uni Credit kurs : 1.92
Wydaje mi się, że nie ma tragedii
Odpowiedz
tu się zgadzam z bateniki - ostatnie godziny podróży na morze są dla nas męczące, bo i urlop i jak najszybciej wskoczyć do wody, czy napić się piwa, ale naprawdę warto zatrzymać się w jakiejś miejscowości ( nie mówię tu o tych nadmorskich ) i wymienić € po dobrym kursie
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Dużo osób przekracza granicę około północy więc różnie mogą być otwarte kantory.
Jesli wymienisz Euro na lewy tak jak ja to zrobiłem w miejscowości turystycznej to jestem do tylu 30 zł przy wymianie 1000 €
Odpowiedz