22.06.2016 22:21:13
|
Achtopol / Ахтопол
|
|
23.06.2016 07:42:29
A jest w Achtopolu bank? Gdzie się znajduje?
Był na głównym deptaku,ale podobno zlikwidowali go.Do Carewa masz bardzo blisko i tam wszystko załatwisz.
10.07.2016 15:07:44
Witam, gdzie w Achtopolu można kupić wino, ale taki domowy wyrób? Gdzie najbliżej Achtopolu znajduje się jakiś market typu lidl, carrefour?
Najbliższy Lidl - w Burgas, Cerrefour w Bułgarii upadł i jest w likwidacji.
W Carewo masz CBA Market Bolero ul. Milin Kamak 11, Inne markety Kaufland, Billa itd. w Burgas.
Pozdrawiam,
Zagorkaman
10.07.2016 16:47:47
Wino w wyrobach domowych traktują w większości jako produkt uboczny przy produkcji rakiji (chociaż pomału to się zmienia).Wino kończy się koło maja. Polecam MAWRUDA w każdym sklepie go znajdziesz.
10.07.2016 18:29:58
A jeszcze mam pytanko, zainteresowany jestem zakupem damskiego kożucha, może wiecie gdzie kupić ijakie są ceny?
Ja kupowałam w Obzor. W Burgas też ładne widziałam,ale.. weź wizę i i do tzw. Lozengradu masz rzut Beretem. W środy jest targowisko. Polecam. Kokorec też tam zjesz, no i strandza po drodze.
10.07.2016 20:41:55
Turcja odpada, a w Obzor i Burgas to gdzie i w jakich cenach /około/
W Obzor były dwa sklepy przy głównej ulicy. Jeden prowadził Turek,drugi był bułgarski. Bułgarski powyżej poczty,ale z drugiej strony ulicy w kierunku Burgas. W Burgas w samym centrum ale to już lepiej Orlinezze Cie pokieruje,a i w Primorsku przy głównej drodze tzn. 3 MARTZ były chyba 2 sztuki. Tu masz najbliżej
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości