Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozmowy o wszystkim i o niczym
Wojna w Turcji.
Zasada entropii - na tym polega ta zasada, że świat powoli zmierza do nieuporządkowania, i to co było dobre w gorsze się zamienia, i że do chaosu nieustannie wszystko zmierza...
Odpowiedz
No i Erdogan sie doigrał. Nie pierwszy to zamach wojskowy w tym kraju.
Odpowiedz
No i na dzień dzisiejszy mają problem turyści z odlotami i przylotami, wszystkie odloty i przyloty wstrzymane.
Odpowiedz
Problemy sezonu turystycznego w Turcji same sie rozwiazały.
Odpowiedz
Gorzej jak ktoś wczoraj na wycieczkę do Stambułu pojechał...dziś granice zamknięte.
Odpowiedz
W bułgarskiej telewizij pokazaly turystów z samolotu do Istambul, który lądowal w Sofii.Większośc wrócila do Anglii, ale częsc zostala na wakacje u nasSmile
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
(16.07.2016 13:16:18)bateniki napisał(a): W bułgarskiej telewizij pokazaly turystów z samolotu do Istambul, który lądowal w Sofii.Większośc wrócila do Anglii, ale częsc zostala na wakacje u nasSmile

I z tego powodu należy się cieszyć!
Odpowiedz
czy ja wiem? tłok jak w mielnie za chwilę będzie Big Grin

(13.07.2016 09:29:03)peter napisał(a): bo ostatni raz nad naszym morzem byłem, zaraz hm... 2008 roku czy 2007 i to był mój ostatni

u mnie jakoś podobnie. ot zwykły kaprys wyskoczenia sobie na jeden dzień szumu fal posłuchać Wink
Odpowiedz
(16.07.2016 15:10:42)sproket napisał(a): czy ja wiem? tłok jak w mielnie za chwilę będzie Big Grin

(13.07.2016 09:29:03)peter napisał(a): bo ostatni raz nad naszym morzem byłem, zaraz hm... 2008 roku czy 2007 i to był mój ostatni

u mnie jakoś podobnie. ot zwykły kaprys wyskoczenia sobie na jeden dzień szumu fal posłuchać Wink

Mi tam tłok w BG nie grozi raczej?!
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz
też nie pamiętam, żeby mi gdzieś tam tłoczno było Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości