Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozmowy o wszystkim i o niczym
a i owszem! Nawet nick zmienił na BobiSofia ;D
...:::Bbbuuulllgggaaarrriiiaaa Rrruuullleeezzz:::...
96 97 98 99 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Odpowiedz
(18.07.2016 19:35:06)Wawo napisał(a): a i owszem! Nawet nick zmienił na BobiSofia ;D

Pod tym pseudo jakoś chyba trzody nie robił?! /Ja tam się na piłce nie znam/
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz
za co dostal ban?
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
To z mojej ręki dostał w styczniu bana, więc może ja przypomnę. Akurat na mnie trafiło, bo jakiś wieczorny "dyżur" sam z ekipy miałem, niemniej wątpliwości nie było czy mu się należał.
Dostał bana za powtarzające się wybryki, ten przelał czarę goryczy.

A co do wystąpienia pod nowym nickiem, słusznie, że chłopaki poczęstowali go bananem. Wink
Wyobraźcie sobie sytuację:
Organizujecie impre, wchodzi tam gość o którym słyszeliście, że syf robi, ale ok. No i gościu robi syf, w końcu macie go dość, każecie mu wyjść i więcej się nie pokazywać. Po kilku miesiącach gościu wraca z zafarbowanymi włosami i brodą - co robicie? Smile

Pzdr
Marek
Odpowiedz
Ja myślę, że on niedługo zmieni płeć żeby działać na forum. Marek,link cuś nie teges. ...
Odpowiedz
Aj... sorki, coś mi się pokiełbasiło...
Ten wątek.

Pzdr
Marek
Odpowiedz
(19.07.2016 08:26:06)frytowski napisał(a): To z mojej ręki dostał w styczniu bana, więc może ja przypomnę. Akurat na mnie trafiło, bo jakiś wieczorny "dyżur" sam z ekipy miałem, niemniej wątpliwości nie było czy mu się należał.
Dostał bana za powtarzające się wybryki, ten przelał czarę goryczy.

A co do wystąpienia pod nowym nickiem, słusznie, że chłopaki poczęstowali go bananem. Wink
Wyobraźcie sobie sytuację:
Organizujecie impre, wchodzi tam gość o którym słyszeliście, że syf robi, ale ok. No i gościu robi syf, w końcu macie go dość, każecie mu wyjść i więcej się nie pokazywać. Po kilku miesiącach gościu wraca z zafarbowanymi włosami i brodą - co robicie? Smile

No ja bym ale to ja przykazał bym Mu postawić potrójną dozę smokiniowej Rakiji! Big Grin Big Grin Big Grin /Jeśli co do imprezy się tyczy/ No ja może mam bardziej margines błędu przesunięty a to dlatego,że kiedyś jeszcze na YT-be znałem-tzn miałem do czynienia z kolesiem o przezwisku "Tankista.Bg" -ten to robił trzodę! /Siły na niego nie było/
Odpowiedz
(13.07.2016 09:29:03)peter napisał(a): choć korci mnie aby skoczyć tak we wrześniu i połazić po wydmach, w ciszy i głuszy

Peter a wolno niszczyć naturę? Nasze dobro narodowe Smile.

A co do Ivana to dostał bana można powiedzieć, że przez Arkę - bo go ciągnął za język Smile O 2000 tyś euro Smile
Odpowiedz
Tak mi się wydaje ,że Ivan 79 otrzymał bana po tekstach nie do przyjęcia co do Aekzala! Ja nie byłem powodem rozmowy pisanej między Ivanem a Aekzalem!/ale pamiętam tok/ Ale no ja jestem zdania,że można zawsze dać ostatnią szansę. Samego mnie dziwiło czasem zachowanie naszego forumowego kolegi. Może smokiniówka winna wszystkiemu była lub jakiś typ innej alienacji?! Mimo wszystko od 2008r. jakoś ja do Ivanka przywykłem. Taki "chochlik" niby forumowy-nie przeszkadzał mi! Byle żeby się odnosił do każdego należycie. Ale kilka wątków zapoczątkowanych od Ivanka chyba się do tej pory kręci.
Odpowiedz
ja go traktowałem na starym forum jako swoistego rodzaju koloryt lokalny, ot takiego nieszkodliwego wioskowego głupka, ale z czasem coraz bardziej następowało coraz większe przeginanie pały. czyli jak w życiu - jak komuś na coś za bardzo pozwalasz i jak nie ma wyczucia to ci za chwilę wejdzie na głowę. permban jak najbardziej zasłużony.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości