Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bałkany trasą tranzytową dla "imigrantów"...
A w świecie medialnym znajdujemy takie oto wypowiedzi ...

http://www4.rp.pl/Unia-Europejska/310259...ntami.html

a to wszystko tyczy się naszych tras dojazdowych i miejsc plażingu ...

...
to przyjemne żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi....Big Grin
Odpowiedz
Jak to jest z "wędrowcami'??
Dzisiaj oglądając wydarzenia, usłyszałem o nowej drodze imigrantów przez Albanię.
Wspomnieli również o Bułgarii. Myślałem, że ten temat jest już zamknięty ?
Odpowiedz
Przecież o czymś pisać muszą.
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Odpowiedz
Szkoda, że mówią akurat o Bułgarii Tongue
Odpowiedz
Mając pewnego rodzaju obawy o spokój podróżowania i wypoczynku założyłem ów wątek.
Na razie jesteśmy spokojni bo trudno sobie wyobrazić desant morski na wybrzeże BG per analogia do Grecji czy Italii.
Biorąc zaś pod uwagę wzbierającą wraz z wiosną kolejną falę imigrantów - tym razem na pewno już członków rodzin do zakotwiczonych w Germanii - nie możemy spać spokojnie - konieczne będzie trzymanie oczu i uszu otwartych.
Na pewno chciejstwo powiada, że najmilsze okazałoby się to strachem na Lachy ale kto wie ?
to przyjemne żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi....Big Grin
Odpowiedz
Ciekawe jak to wszystko się potoczy,miejmy nadzieję, że nie trzeba będzie odwoływać wyjazdu Smile
Odpowiedz
Imigranci sa jak kierujące kobiety
Wiemy , że nie musimy ich puszczać ale ciągle to robimy Smile
Odpowiedz
jacky - to raczej nie to forum,

usunąłem zdjęcie - ja wiem, że każdy ma swoje poglądy ale to zdjęcie może kogoś obrazić
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Coś wątek przycichł to może problem co do w/w przestał być problemem? Coś ostatnio w TV cisza o sytuacji na granicach! Hmmm... Ciekawe jak w Serbii sytuacja się przedstawia?!
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz
Bedac ostatnimi czasy w Budapeszcie widzialem wydanie wiadomosci w ktorych byl kilkuminutowy reportaz, co prawda jezyka nie znam ale wwnioskowalem z niego ze problem nadal istnieje. Po stronie serbskiej, wzdłuz muru na granicy srb-hu koczuja, maja swoje obozowiska. Dodatkowo pokazywali ujecia z Belgradu, podobnie pszesiaduja na skwerach, parkach itp.
...:::Bbbuuulllgggaaarrriiiaaa Rrruuullleeezzz:::...
96 97 98 99 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości