15.07.2016 17:36:07
|
Pomorie / Поморие
|
|
22.07.2016 09:53:56
Aquapark pomorie od dziś otwarty
Orlin, dziękuję, dobra wiadomość, niestety my już jutro wracamy do Polski i nie skorzystamy. Byliśmy za to w aquaparku w Złotych Piaskach po raz drugi i znowu miłe zaskoczenie - nie dużo ludzi, brak kolejek na zjeżdżalniach, super ...
22.07.2016 11:47:16
A jak ceny sie przedstawiaja w Aqua parku w Pomorie?Nigdzie w internecie nie moge znalezc......
Od 31 lipca zaczynam wakacje w Pomorie
(13 dni). Budowę aquaparku można było zobaczyć na goole. Cieszę się, że już jest otwarty. Jadę do Bułgarii pierwszy raz (w ogóle to pierwszy wyjazd zagraniczny, dotychczas Bałtyk (w większości), lub Tatry), wybór miejscowości trochę przypadkowy, jednakże myślę, że jako baza wypadowa może być w sam raz. Ceny wejściówki także mnie interesują. Może ktoś będzie przejeżdżał obok i zrobi parę fotek (w tym cennik).
22.07.2016 13:56:23
https://www.sunsetaquapark.bg/#zavedeniya
W Pomorie obowiązkowo idz na czarnej plaży i skorzystaj z blotnich procedur u turka Karlo /gada po polsku/ to tu: https://www.google.bg/maps/place/Pomorie...!1e1?hl=en
"In vino veritas, in aqua sanitas"
23.07.2016 07:26:39
Błotne kąpiele mam zamiar zaliczyć. Lubię fotografować, z każdych wakacji przywożę setki, jak nie tysiące fotografii
. Także mam nadzieję, że i teraz nie będzie inaczej .
29.07.2016 12:30:23
W tym roku zaliczymy kąpiele błotne. Może się spotkamy wymazani błotem na plaży. Hihihi
Jesteśmy w Rawdzie od 8.08 do 15.08
18.08.2016 22:05:17
Jakieś info o dniach winnych w Pomorie ? Gdzie, co i jak ?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

(13 dni). Budowę aquaparku można było zobaczyć na goole. Cieszę się, że już jest otwarty. Jadę do Bułgarii pierwszy raz (w ogóle to pierwszy wyjazd zagraniczny, dotychczas Bałtyk (w większości), lub Tatry), wybór miejscowości trochę przypadkowy, jednakże myślę, że jako baza wypadowa może być w sam raz. Ceny wejściówki także mnie interesują. Może ktoś będzie przejeżdżał obok i zrobi parę fotek (w tym cennik).