Liczba postów: 1,035
Liczba wątków: 0
Reputacja:
18
Są znaki na całym mieście na pewno traficie. Na piwko zapraszamy wieczorkiem do nas do byala cliff
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 1,035
Reputacja:
18
Tyle opinii ile ludzi. Ja sacz jadam rzadko częściej kavarme. Opisałem wyżej dania które polecam w starata czeszma innych nie jadłem.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 8
Reputacja:
0
Taki sam szaszłyk dają w Kasharacie, i tu sacz wg mnie najlepszy. W Staratej jak już ktoś pisał, sacza nie warto, mało mięsa, dużo warzyw ale niezbyt dobrych. I pita jakiś dziwny posmak miała. Na plus przy naszym zamówieniu (12 osób 6+6) dostaliśmy dodatkowe gratisowe piwka (dla dorosłych) - miły akcent.
Liczba postów: 8
Reputacja:
0
Właśnie wróciliśmy z Czajki (koło przystani). Jestem rozczarowany. Było nas 12 osób (6+6) i żadna z osób nie była zadowolona. Filety rybne nie były filetami tylko normalnymi kawałkami ryb z ościami i skórą, po "obryzieniu" wiele zostało. Dzieci jadły filet z kurczaka , był żylasty. Same ryby w smaku niezbyt dobre, jadłem wcześniej w Kaszaracie Cipurę, i teraz tu. Różnica w smaku ogromna. Ziemniaki, frytki itp. podane 15 min po podaniu ryb i mięs, które w tym czasie zdążyły wystygnąć. I ceny, biliśmy już w 6 różnych restauracjach, maksymalnie płaciliśmy (za 4 osoby 2+2) 45 lewa, tu rachuneczek 66 lewa. Pierwszy raz wyszedłem z bułgarskiej restauracji nienajedzony do syta.
Naszym zdaniem najgorsza knajpa w Białej.
Liczba postów: 4,339
Reputacja:
103
słuchajcie - jest Was Bulgaricusów tyle w tym roku w Białej że hej
zamieście zdjęcia plaż, miejscowości, opiszcie wasze apartamenty w odpowiednim dziale - sporo z nas skorzysta pewnie z tego przy planowaniu urlopu za rok
nie ukrywam, że i mi chodzi Biała po głowie
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”