Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Internet w Bułgarii.
(22.07.2016 11:35:44)ventosa napisał(a): Tylko do laptopa to trzeba raczej mieć modem, taki jak u nas np. do Aero2.

Wsadzasz kartę do telefonu i udostępniasz przez WIFI.
Odpowiedz
Ja w tym roku w Primorsku Villa Perla / Bulgarianawakacje.pl/ ruter w pokoju, Wi-fi - laptop, tablet + telefony i było ok. Oczywiście wszystko w cenie apartamentu. Smile
Odpowiedz
(22.07.2016 12:57:19)gorpaw napisał(a): Mam wielka prośbę do Jigit gdzie jest salon Telenor w Słonecznym Brzegu ?
Proszę bardzo.
https://goo.gl/maps/A4NAW5mVVmD2
Ja tez się obszukałem. Ale znalazłem. Może to niedokładna lokalizacja ale w przybliżeniu około tego miejsca szukaj. Na Google Street nie zobaczysz tego. Prawdopodobnie powstał niedawno.
Jeszcze jedna uwaga. Te limity początkowe są na 7 dni. Ale można doładować. Jest instrukcja w j.angielskim, niemieckim no i lokalnym.
Przebywam w SB do 27.07 ale limit mam do 28.07. Jak przekroczenia to się doczytałem, że transmisja spada.

Wysłane z mojego SGP771 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Proszę bardzo.
https://goo.gl/maps/A4NAW5mVVmD2
Ja tez się obszukałem. Ale znalazłem. Może to niedokładna lokalizacja ale w przybliżeniu około tego miejsca szukaj. Na Google Street nie zobaczysz tego. Prawdopodobnie powstał niedawno.
Jeszcze jedna uwaga. Te limity początkowe są na 7 dni. Ale można doładować. Jest instrukcja w j.angielskim, niemieckim no i lokalnym.
Przebywam w SB do 27.07 ale limit mam do 28.07. Jak przekroczenia to się doczytałem, że transmisja spada.

To jest punkt sprzedaży Telenor ? Jest jakaś reklama napis - Telenor ?
Odpowiedz
Witam. Korzystał może ktoś z pakietów internetowych UE z Orange tj. 50,300Mb ? Jak to chodzi?
Odpowiedz
Ja korzystam z pakietu 500mb z plusa. Chodzi normalnie jak u nas.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
(22.07.2016 11:35:44)ventosa napisał(a): Na stronie Telenoru np. TU lub TU są pakiety 0,5GB za 2,99 i 2GB za 9,99, na 7 dni. W dodatku jest informacja, że do telefonu, tabletu lub laptopa. Tylko do laptopa to trzeba raczej mieć modem, taki jak u nas np. do Aero2.

Na wstępie się przywitam, to mój pierwszy post na forum.
Po wielu latach spędzonych w Chorwacji, Czarnogórze, Albanii przyszedł czas w tym roku na Bułgarię. Wyjazd już za kilka dni.

Czy startery tych kart są do kupienia również np. na stacjach benzynowych czy tylko w punktach operatorów ??
Czyli kupując ten pakiet za 2,99 i po włożeniu do telefonu będę miał od razu 0,5 GB transferu na 7 dni ?? Czy należy coś aktywować, uruchamiać ??

Pozdrawiam
Odpowiedz
Trzeba tylko włożyć do telefonu i korzystać.
Nie wiem czy są na stacjach, ale np. w Elenite są u pośredników takich jak biura podróży, ale cena u nich za 2GB wynosiła 14 zamiast 10 lewów.
Odpowiedz
witam,
a jak sytuacja z Telenorem wyglada w Svetim Vlasie, jest jakis punkt, jesli nie to gdzie ewentualnie szukac?
moze byc biuro podrozy nawet bo te 4 leva to duzej roznicy nie robi.

pozdrawiam

ok, juz zauwazylem na mapce podanej przez kolege wczesniej ze Sveti Vlas to czarna dziura jesli chodzi o punkty Telenoru, wiec zapytanie do kolezanek i kolegow gdzies sie zaopatrywali w karty w Svetim Vlasie. dzieki
Odpowiedz
To macie rzut beretem w SB Smile patrz post #50
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz