Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kiedy kupić waluty na wakacje?
sobotni kurs w 777, to 4,37. Ciekawe co będzie rano.
Alior fajnie się bawi. Możedlatego, że spogląda na kantory w większości w niedzielę zamknięte. Otóż zmienia się u nich kurs co kilka minut i raz jest ok. 4,40 a potem 4,37. Tak przez całą popołudniową sobotę i niedzielę
Odpowiedz
Dziś w Kraków bonarka kupiłem po 4,34 zł a lewy rzeczywiście bardzo drogie po 2,46 zł
więc przy wymianie po ok 1,95 lewa juz na miejscu w bułgarii wyjdzie ok 2,22zł za 1 lewa  Smile
Odpowiedz
Witajcie, pisałem jakiś czas temu jeszcze przed brexitem że czekam na waluty coś koło 4,20 za euro na przełomie lipca i sierpnia i pomału mój scenariusz się spełnia. Tylko trudno oszacować na ile złotówka się umocni. Dzisiaj można kupić euro na cinkciarzu po 4,29.
Odpowiedz
ja czekam do końca, co by nie było. Ostateczny termin zakupu 11ty. Zobaczymy czy uda się dobić do 4,25 za które w kwietniu mi się nie chciało
Odpowiedz
A dziś w Warnie kurs lewa to 1,935 w bankach oczywiście
Odpowiedz
W sobote i niedziele zawsze kurs jest trocha slabszy!
We Varna jest za kilkadziesiąt bank- warto podać placówka.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Też kupuje 11go (12go wyjazd) i również liczę na spadek do 4,25
Odpowiedz
13.25. w "moim" kantorze euro 4,28, leva 2,25 - idzie w dobrym kierunku
Odpowiedz
Najtaniej na miejscu, pobierałem z bankomatu nie mojego banku z prowizją lewa wyszła 2.22, z płacenia karta 2.17 jeszcze lepiej.
Na przyszły rok zostało 150 lewa więc nie będzie problemu po przylocie.
Odpowiedz
mi też płacenie kartą wychodzi niecałe 2,17 zł za 1 leva, więc z walutami na przyszłość muszę to lepiej przemyśleć
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości