Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozmowy o wszystkim i o niczym
Ventosa, jako czlowiek która ma styczność z morzem radze: na morze to ci sie nie przyda , a motor na tym absurd. Jak mówi Bateniki na jeziora tak i to w dobrą pogode.
Na morze szukaj coś z twardym dnem może być z drugiej ręki na 4 osoby minimum 3.70
Odpowiedz
OK, tylko:
1. nie myślę pływać przy falach a przy spokojnym morzu, nie tylko Czarnym
2. raczej blisko brzegu i krótko, nie cały dzień - taka bardziej atrakcja na godzinę
3. jak kupię z twardym dnem to będę musiał ciągnąć za sobą przyczepę, jak do jakiegoś jachtu bo jak to schowam?
a tu pompuję, noszę na plażę (a nawet jakbym miał kawałek przejechać to wrzucam na te parę km na dach, ale 2000km tak nie pojadę)

Wiem, że to jest raczej ponton dla rybaków, ale czy przy tych założeniach również nie warto kupić?
Odpowiedz
(02.09.2016 07:12:54)ventosa napisał(a): OK, tylko:
1. nie myślę pływać przy falach a przy spokojnym morzu, nie tylko Czarnym

Toto wygląda jakby miało właściwości materaca dmuchanego Wink
Na materacach też ludzie pływają przy brzegu

Cytat:2. raczej blisko brzegu i krótko, nie cały dzień - taka bardziej atrakcja na godzinę
3. jak kupię z twardym dnem to będę musiał ciągnąć za sobą przyczepę, jak do jakiegoś jachtu bo jak to schowam?
a tu pompuję, noszę na plażę (a nawet jakbym miał kawałek przejechać to wrzucam na te parę km na dach, ale 2000km tak nie pojadę)

Wiem, że to jest raczej ponton dla rybaków, ale czy przy tych założeniach również nie warto kupić?

Ja bym z takiej strony internetowej nic nie kupił. Oszczędnie gospodarują danymi technicznymi...
Ile to waży? Na pewno zaniesiesz na plażę?
370 kg to raczej na 2+2 osoby a nie "4 rosłych mężczyzn". Tak rosłych jak ja to 3 Wink
2 komory to IMO mało. To nie materac dla 1 osoby.

Dzisiaj ci się podoba (mnie też) ale jak z 10 dniu pobytu skorzystasz 2 razy bo pogoda nie ta, a dzisiaj mi się targać nie chciało to sam wyrzucisz.
Odpowiedz
Chyba faktycznie macie rację, szkoda kasy.
Albo kupić coś porządnego (ale to 10x tyle) albo sobie odpuścić.

Dzięki za opinie.
Odpowiedz
ventosa - ja miałem taki zamysł 2 lata temu ale w związku z tym, że sporo zachodu z takim sprzętem no i pod nosem mam kilka rzek w zimie zanabywam kajak

ten o którym myślałeś to zapomnij; ceny akceptowalnych to min 1tyś
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Takiej chmury dawno nie widzialem [Obrazek: 80e7c74bc8f60babf271c95749cebd48.jpg]

Sent from my K6000 using Tapatalk
Odpowiedz
Ciekawie czy bedzie dzis padac. [Obrazek: 8f790a63676c6d94944e5b4b95cd627e.jpg]

Sent from my K6000 using Tapatalk

Kurban Bayramı Mubarek olsun! Wszytkim turkom.
Odpowiedz
przewiduję tornado
Odpowiedz
http://www.o2.pl/hot/ten-kraj-przoduje-w...419122305a
Odpowiedz
Wolffer bo oni wolą pokemony łapać niż zwiększać dzietność Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości