Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Byala Vista
anes17, jak chcesz zobaczyć, kto jedzie do Białej, to spojrzyj w temat z terminami wyjazdów. Kilka osób tam się w sierpniu wybiera. My też niedaleko zacumujemy. Kiedyś o tym obiekcie pisał philodendron (nie wiem czy dobrze nick odtworzyłem) i był tam. Miłej zabawy
Odpowiedz
Cześć! Czy ktoś z was już rezerwowal hotel lub apartamenty na 2017? Bo ja tak i z tego co mi wiadomo to ceny poszły w górę. Zastanawiam się czy to tylko u naszego pośrednika czy ogólnie wszędzie? Ja jeszcze zapłaciłem po starych stawkach ale znajomi, którzy ociągali się z platnoscią zaliczki zapłacili ponad 20% więcej. Jak wygląda sprawa w innych regionach? Macie może porównanie? Dodam tylko że ja za apartament z duzym tarasem i pełnym widokiem na morze, przy plaży, basen, 2 pokoje, wysoki standard płacę 46 euro za dzień, a znajomi w tym samym budynku już zapłacili 65.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Trzeba zauważyć, że oni mają różne ceny dla poszczególnych apartamentów. Nawet w podobnym metrażu i z podobnym wyposażeniem.
Ja w tym roku będę rezerwował w Byala Cliff i tam ceny zależą od położenia danego apartamentu (widok na morze itp.).
Odpowiedz
Tyle to ja wiem, byłem w cliffie w tym roku i od razu rezerwowalem na miejscu na 2017. Z tego właśnie powodu dostałem jeszcze cenę starą, a znajomy już tę nową o 20% wyższą. Pytanie tylko czy ceny poszły w górę tylko u nich, czy ogólnie BG jest droższa na 2017?

Odpowiedz
Tata nie wiem ale ja płacę od czterech lat tyle samo. Mysle że cena może być wyższa ze względu na zamieszki jakie są na południu.
Dostałeś starą cenę bo już byłeś a dla nowych nowy cennik. tak uważam.
Odpowiedz
A czemu to ty nie zamówisz dla kolegów???
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Zamówiłem 3 apartamenty i na wszystkie dostałem zniżkę. Zapłaciliśmy zaliczki i jest git. Później jeszcze jeden chętny się znalazł i już niestety zniżka nie przeszła, podobno jest tak duże zainteresowanie na 2017 że właściciele apartamentów podnieśli ceny i nie dają się jąć.

Odpowiedz
tata- a może ten apartament jest większy? Wystarczy dodatkowa sypialnia i 20 E więcej.
Odpowiedz
Nie, jest taki sam. W zeszlym roku kosztowal 52e minus 10% za wczesną rezerwację w tym roku 60 bez dodatkowej zniżki. Duży kosztował 72 minus 10% teraz 80 i tez nie ma zniżek. Bez widoku na morze są tańsze.

Odpowiedz
Zarezerwowałem ten sam apartament w Aheloy co w ub.r. . Niby jest droższy (42 EU, II poł. czerwca) ale z racji że rezerwacja przed marcem to mam 10% zniżki.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości