Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jest weekend, co pijemy? ;)
I Ty ją trzymałeś od 1863 roku? Ale wytrzymały jesteś... Smile
Odpowiedz
takie i podobne trunki cuda czynią. Jakieś 2-3 lata temu, z mym ledwo co wakacyjnym angielskim (takim coby pokój zamówić i coś o pogodzie powiedzieć) udało mi się w barze w SB z rodowitym emerytowanym szkotem porozmawiać o rodzajach whiskey (podobno są tylko trzy oryginalne) oraz o stanie budownictwa na wybrzeżu Bułgarii. No to prawie jakbym do Częstochowy poszedł, tylko smakowo lepiej.
A ja grzane piwko w kuflu zdobytym (prawie) dokładnie 30 lat temu podczas wyjazdu do Jarocina sączę dumając o weekendzie tym i dalszych bardzo.
Odpowiedz
Wino moje po zmarznieciu nabralo pieknego bukietu. Nazdrowie [Obrazek: b31ea4c5a196c34c6daa636fc7d65486.jpg]

Изпратено от моят K6000 с помощта на Tapatalk
Odpowiedz
Najlepszy drink - szklanka +wodka Smile
Odpowiedz
Rakija . Jeszcze jest[Obrazek: b4722c93817c15f098f3e04b1f44b1db.jpg]
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
Ogorki do powachania. Nazdrowie [Obrazek: 8a496e6e0b3cf322c927ec14ff166bd8.jpg]

Odpowiedz
Nalewka z pigwy [Obrazek: 4f9829fd9c35a3d29aa02ef72a95e69f.jpg] na zdrowie
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
Opps juz koniec. Nazdrowie [Obrazek: ab8178f02f20fca6eea7b1f237c2f9d6.jpg]

Odpowiedz
Pierwszy raz leciałem smart planet i byłem w szoku na pokładzie można kupić alkohol i papierosy. Moze nie w tym temacie.ale napisze Wink wódka Jelcyn 3 l tylko 50 zł, whisky 12 l, 90.0 zł Polacy specjalnie robią wcześniej rezerwacjie. Kochani czy w lotach do BG z Lublina jest taki bufet

Wysłane z mojego Neffos C5 przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz
Jakie to whisky? Jaka pojemnosć?
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości