Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jest weekend, co pijemy? ;)
Kolejny juz tydzien soczek z marchewki i mineralka gazowana Big Grin
...:::Bbbuuulllgggaaarrriiiaaa Rrruuullleeezzz:::...
96 97 98 99 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Odpowiedz
Masz zdrowie Smile
Odpowiedz
przyglądam się nieśmiało bo to 70%, ale trzeba otworzyć

[Obrazek: sliwowica.jpg]
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Jak by było bliżej to bym się z tobą popatrzył a nawet otworzył Smile
Odpowiedz
do tego patrzenia to trzeba dwojga jednak, oczy bolą okrutnie jak sie w pojedynkę patrzySmile
ks. Tischner
Odpowiedz
Kurde, środa jest! Wink
..naród pije na potęgę..

Pzdr
Marek
Odpowiedz
Dzisiaj był koniaczek - trzy litry alkoholu, trzy liście laurowe, 6 ziarenek pieprzu, tyleż samo goździków i ziela angielskiego, jedna łyżka cukru, jeden cukier waniliowy i dwie łyżki dobrej herbaty, tak ma postac 10 dzionków i potem spożywamy.
Pychotka.
Odpowiedz
Kurde środa ? Myślałem, że sobota w sumie trzeci dzień pije to mam prawo nie wiedzieć jaki dzień tygodnia Smile
Odpowiedz
(17.06.2015 22:25:41)aekzal napisał(a): Dzisiaj był koniaczek - trzy litry alkoholu, trzy liście laurowe, 6 ziarenek pieprzu, tyleż samo goździków i ziela angielskiego, jedna łyżka cukru, jeden cukier waniliowy i dwie łyżki dobrej herbaty, tak ma postac 10 dzionków i potem spożywamy.
Pychotka.

Ja mam też dobry przepis:

Bardzo starannie umytego kurczaka umieszczamy na dnie naczynia (najlepiej szklanego). Dodajemy goździki, cynamon i skrapiamy cytryną. Tak przygotowanego kurczaka zalewamy szklanką czerwonego wina i szklanką białego. Ponadto dodajemy jeszcze: 

-100 ml ginu 
-100 ml koniaku 
-200 ml stocka 
-50 ml rumu 
-250 ml tequili 
-można skropić wódką 
Potrawy nie trzeba poddawać obróbce cieplnej. Kurczaka można wypierdolić bo jest zbędny... ale za to mamy pyszny sos! 
Smacznego 
PS. Kurczak musi być martwy bo inaczej nam bestia sosik wypije.

Pzdr
Marek
Odpowiedz
przypomniało mi się Smile
KAKAJA KAKAJA KAKAJA ETA SAVUARVIVR NIENADA

biedny ten kurczak
ks. Tischner
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości