Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nawigacja, mapy na których jeździmy.
Ale korki na autostradzie w Serbii rzadko się zdarzają. A jak są to trzeba stać.
Odpowiedz
Ludzie, ja się pytam. To jak jest z google maps poza granicami Polski. Ktoś, coś...
Odpowiedz
@dzek jeżdżę po Europie, bez zastrzeżeń Smile
Odpowiedz
Dla mnie google tez w porzadku, wystarczy na chwile wlaczyc sie online wklepac trase i poniej mozna juz jechac offline.
...:::Bbbuuulllgggaaarrriiiaaa Rrruuullleeezzz:::...
96 97 98 99 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Odpowiedz
Dokładna instrukcja jak to zrobić:

https://support.google.com/maps/answer/6...l=pl&oco=0
Odpowiedz
google maps to podstawa obecnie. Posiadam nowy samochód z wbudowaną nawigacją, a i tak korzystam z tego co wujaszek gogel pokazuje
Odpowiedz
A ja się będę upierał przy nawigacji Sygic
działa offline. Można kupić można ściągnąć
za free Smile
Pozdrawiam i szerokości Kris
Odpowiedz
Także polecam Sygic. U mnie obowiązkowo w drodze do BG. Najbardziej podoba mi się płynna animacja.
Bazuje na mapach TomToma, które aktualizowane są średnio co 3 miesiące.
W tej kwestii Mapy Google mają przewagę, gdzie aktualizacja map przebiega w miarę na bieżąco.
Sygic w okresie promocji można kupić w atrakcyjnej cenie. Np. teraz Europa z wieczystą aktualizacją kosztuje 15.99 euro.
Odpowiedz
(26.01.2017 09:10:09)grzechodg napisał(a): Sygic w okresie promocji można kupić w atrakcyjnej cenie. Np. teraz Europa z wieczystą aktualizacją kosztuje 15.99 euro.

To jest cena dla Androida.
Na WinPhone10 zapłaciłem 19,99 EUR za Europę (krzyczą, że ta cena tylko do 31.01.2017)
Też polecam.
Wprawdzie mam w samochodzie swojego TomToma, ale jeżdżąc służbowym już nie przekładam tylko odpalam Sygica na teflonie.
Odpowiedz
U mnie podobnie. Mimo aktualnych map w samochodzie korzystam z telefonu. Przez EU jadę na google maps online, a w tle działa Sygic i ostrzega o fotoradarach. W SRB tak samo, za wyjątkiem faktu, że przełączam się na tryb offline w Google maps.
Telefon zamontowany na wygodnym uchwycie pod ręką, nie na szybie, a od tyłu ma chłodzenie z nawiewu klimy, co by się nie przegrzał biedactwo.
Odpowiedz