19.04.2017 11:16:27
(18.04.2017 15:53:36)tata napisał(a): Według mnie w Obzorze jedną z najlepszych miejscówek jest Obzor Beach Resort, zarówno jeżeli chodzi o pokoje, widok z okna, plażę, baseny, infrastrukturę plażową, umiejscowienie. Pewnie już dawno tam miejsc nie ma i nie wiem jak się ma cenowo do Sol Luna Beach, ale gdybym był zainteresowany Obzorem to wybrałbym właśnie ten Apartamentowiec. Moja szefowa tam była w 2016 i była mega zadowolona. W 2015 była we Wlasie w jakimś wielkim Hotelu All Incl i mówiła że nie ma porównania in plus dla Obzoru.
Zresztą wczasy w BG z all to według mnie największy błąd, jaki można zrobić jadąc tam na wakacje.
Fajny jest też Hotel Aurora po drugiej stronie miasta, przy samej plaży, co prawda nie ma basenu, ale po co komu basen jak się mieszka praktycznie na plaży. No chyba że ktoś jedzie z dzieciakami, które muszą mieć basen, to wtedy zdecydowanie Obzor Beach Resort. Tyle że z Aurory do miasta to krótki spacerek, a z OBR to już spora wyprawa...
Potwierdzam odczucia taty - jeśli komuś nie przeszkadza "moloch" (choć za takiego bym go nie uznał) to Obzor Beach Resort jest świetną opcją i zapewne alternatywą zarówna dla Miramar jaki Sol Luna Bay. Leży zresztą pomiędzy nimi.
Byłem tam 3 razy (2012, 2013, 2014) i w tym roku ponownie wracam.
Sprawdzałem ceny - i właśnie Obzor Beach Resort jest z tych trzech najtańszy.
Do centrum nie jest aż tak daleko - zresztą jeździ do miasta spod ośrodka klimatyzowany bus.
Bardzo dobrze oceniam animacje i zaopatrzenie sklepiku. Widoki na morze naprawdę z pokoi z centralnym widokiem są kapitalne, z bocznym widokiem też.
Plac zabaw, minipole golfowe, boiska do siatkówki plażowej a wieczorem dmuchana zjeżdżalnia dla dzieci i trampolina na gumach. Codziennie wieczorem dla dzieci minidisco.
Naprawdę super. Myślę że miejsca jeszcze tam są - mogę podać namiar do bezpośredniego przedstawiciela na Polskę u którego ja zawsze rezerwowałem.
Po prostu polecam zwłaszcza dla rodzin z dziećmi.