Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasze plany wyjazdowe niezwiązane z Bułgarią
Czerwiec wyprawa czysto zakupowa wino i oliwa.

Pula umbrella niestety bardzo zatłoczona
[Obrazek: d5e767bb96d02fea9d617d4caf39846c_orig.jpg]

Sierpień nasz pierwszy raz  w BułgariiSmile
Burgas
[Obrazek: 13adae84be9f0bd792b82f6f145f07a1_orig.jpg]

Styczeń

[Obrazek: 6cce94131ced8609fd2ceceaaa3931d9_orig.jpg]

cudowna wyspa max 20 turystów jednoczesnie na wyspie Smile

[Obrazek: a1a2202651614064b1c53104c2adc08f_orig.jpg]
Odpowiedz
Majową porą zaprojektowałem a dzisiaj zarezerwowałem dwutygodniową kurację sanatoryjną w Truskawcu.
Obserwacje z przejść granicznych UE/PL mogą się przydać przed startem na Bałkan.
to przyjemne żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi....Big Grin
Odpowiedz
No nie ma tragedii z tymi plażami w Albanii. Przy plażach Budvy plaże albańskie są niemalże pustawe. A i ludzie baaardzo życzliwi. Byliśmy w Sarande i Ksamil. Wszędzie dało się zmieścić i zaparkować. I z reguły pogadać z sąsiadem na plaży. I zupełnie nie przeszkadzało mu to, nie znał żadnego innego języka niż albański.
Powrót przez Saloniki i Bułgarię, czyli prawie już jak w domu.
Pozdrawiam, Hary.
Odpowiedz
Harry chcemy w next rok sprawdzić, bo Peterowa zastrzegła, że tegoroczne wakacje spędza po raz ostatni w BG ( te kobiety ), ewentualnie może wrócić do Sine lub Kamchiji ale za 5 lat - na szczęście młody złapał bakcyla szwendania po górach i będziemy sobie odwiedzać wierchy bułgarskie

wracając do tematu - zamierzamy 2018 na tydzień Thassos, potem Albania właśnie
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
U mnie też rodzinka chce zrobić przerwę od BG w 2018. W pierwszych planach pojawił się pomysł na Kalabrie samochodem.

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
to już szmat drogi
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
W marcu byliśmy w Neapolu , to kampania sama pogoda robiła dużo , ponad 20 stopni , najlepsza pizza na świecie za dużą 3 euro.Sam klimat Neapolu to coś pięknego , prawdziwe Włochy, nie wspominając o Wezuwiuszu ,Pompejach czy cytrynach ,wielkich jak mielony z Sorento. To wszystko można po drodze zobaczyć, nie ma co się zastanawiać , południe Włoch to raj na ziemi i ludzie są źyczliwi. W przyszłym roku planujemy Sycylię i oczywiście Etna .
Odpowiedz
Mam ten luksus że mieszkam na południu Polski i na miejsce wychodzi coś ok 1900 km. Nie jest to wiele dalej niż do BG przez Serbie np z Warszawy.

Odpowiedz
My byliśmy samolotem z Katowic za 350 zł w obie strony
Odpowiedz
No tak, tyle że w lipcu ciężko o taką cenę. Poza tym trzeba ją przemnozyc x 4 doliczyć bagaż i koszt wynajmu auta na miejscu. I nagle robi się z tego 2500zl.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości