Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaką walutę wziąć ze sobą?!
Tongue 
A nie to właśnie napisałem?
Muszę się wyspać, bo tak piszę mnie suweren może nie zrozumieć Wink
(25.05.2017 12:23:34)igi123 napisał(a): Alior Kantor to zupełnie inne konto (w sensie rachunek bankowy)
Taaa, tak inne że wszystkie banki po podaniu numeru konta w Alior Kantor z automatu uzupełniają nazwę ALIOR BANK
Tongue
Odpowiedz
(25.05.2017 12:30:31)Slavekk napisał(a): A nie to właśnie napisałem?
Muszę się wyspać, bo tak piszę mnie suweren może nie zrozumieć Wink
(25.05.2017 12:23:34)igi123 napisał(a): Alior Kantor to zupełnie inne konto (w sensie rachunek bankowy)
Taaa, tak inne że wszystkie banki po podaniu numeru konta w Alior Kantor z automatu uzupełniają nazwę ALIOR BANK
Tongue
Mój Drogi
Jak Tobie pieniądze spać nie dają to Twoja sprawa.
Nie życzę sobie złośliwości z Twojej strony. Rozumiem korpo...
Odpuść sobie takie komentarze, życie jest zbyt piękne żeby się tak spinać Big Grin
Odpowiedz
Ma ktoś konto w Walutowym Kantorze USD ? Jak wyglada z bankomatami? Mogę we wszystkich wypłacać? Ile mogę maksymalnie ? Smile
Odpowiedz
Z Aliora? We wszystkich bankomatach, pierwsza wyplata w miesiącu gratis, kolejne 9 zł każda. Nie ma limitu wyplaty, chyba ze bankomat sam narzuca limit.
...:::Bbbuuulllgggaaarrriiiaaa Rrruuullleeezzz:::...
96 97 98 99 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Odpowiedz
alior mi w tym tygodniu za płatność zwykłą kredytówką mastercarda po kursie 1$=3.735 pln przeliczył. chyba całkiem przyzwoicie.
Odpowiedz
Jeśli to transakcja już rozliczona to całkiem całkiem.
Jeśli tylko blokada, to... nie wiadomo Smile
Odpowiedz
tja, blokada...
sprawdziłem księgowanie i przelicznik 4.0068
spread normalnie jak prowizja z allegro Big Grin
Angry
Odpowiedz
Tzn bardzo dobry bank, dużo zarabia Big Grin
Niestety my klienci do tego mu służymy
Zobaczymy co będzie dalej bo Sz. P. Sobieraj prezes znaczy sie i założyciel właśnie odchodzi Huh
Miał dosyć dobrej zmiany Wink
Odpowiedz
tja, zobacz jak kurs na ryj poleciał, jak powiedział, ze odchodzi Wink
http://www.bankier.pl/inwestowanie/profi...mbol=ALIOR

przed długim weekendem, jak łączyli systemy z przejętym bph było 77 za akcję. wczoraj 68,50. dziś już poniżej 63 zleciał Tongue
Odpowiedz
No właśnie  Cool
Swoją drogą jak się to życie zmienia, Sobieraj był jednym z dyrektorów dawnego bph, potem prezesem w pekao sa (teraz uni credit), a teraz znowu łączył bph z aliorem (tzn. to co zostało po ge, a wcześniej bph) Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości