Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primorsko / Приморско
Cześć. Kojarzycie może hotelik Nadia? Moja córka teraz się zorientowała że nie zarezerwowala sobie wakacji i pomagam jej szukać. Znalazłem ofertę w tym hoteliku z przelotem do burgas i śniadaniami na 7 dni za 1500 w lipcu. Blisko plaży północnej. Ktoś coś? Nigdy niestety nie byłem w Primorsku i nie chcę jej wpuścić na minę...

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Wow! Super! Jak oni to zrobili? Za 60 dni bede po Iglika spacerowac!!!
Odpowiedz
(31.05.2017 12:05:20)tata napisał(a): Cześć. Kojarzycie może hotelik Nadia? Moja córka teraz się zorientowała że nie zarezerwowala sobie wakacji i pomagam jej szukać. Znalazłem ofertę w tym hoteliku z przelotem do burgas i śniadaniami na 7 dni za 1500 w lipcu. Blisko plaży północnej. Ktoś coś? Nigdy niestety nie byłem w Primorsku i nie chcę jej wpuścić na minę...

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Na temat hotelu nie mam żadnej informacji, jedyne co mogę podpowiedzieć to to, że lokalizacja jest bardzo dobra , blisko na plażę i do centrum miasta.Byłem zakwaterowany w pobliżu, ten hotel jest w drugiej linii ulicy Perła ( bardzo ruchliwa ulica ) i dlatego nigdy nie zwróciłem na niego uwagi.
Odpowiedz
Dzięki za info, chyba jej to zarezerwuję. Ze starymi nie chce już jeździć a z chłopakiem samochodem jej się nie opłaca w 2 osoby, więc opcja za 3000 samolot, transfery, hotel, śniadania jest raczej spoko.
Odpowiedz
Sklep pierwszej potrzeby jakby po północy czegoś brakło Wink
https://www.google.pl/maps/place/8180+Pr...d27.753286
Odpowiedz
Można sobie obejrzeć miasto (plaże) z góry Big Grin
Odpowiedz
W moim Primorsko [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]

https://m.youtube.com/watch?feature=yout...UEzdBPm0Mc

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Kwatery Primorsko
Link umieszczony za zgodą Administracji Forum
Odpowiedz
Witam

Czy w miejscowości Primorsko jest może wypożyczalnia samochodów.
Odpowiedz
Jest , koło stacji CPN
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
Czy to jest ten CPN na wjedzie do miejscowości Primorsko? Możesz napisać coś więcej np nazwę firmy wypożyczającej samochody. Na google street view nie widzę tam żadnej wypożyczalni.
Odpowiedz