Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biała / Бяла
Proszę bardzo
Zacznij od 1 strony tego wątku Smile
Odpowiedz
(30.05.2017 12:16:01)tata napisał(a): Za to nie polecam (pewnie mnie większość zlinczuje) Pri Pancho Goritsa, byłem zachęcony opiniami z forum i srogo się zawiodłem, nie wiem, może w tym roku dam im drugą szansę, ale nie na pewno.
Wczoraj po raz pierwszy mialem ta przyjemnośc odwiedzić ten lokal w porze obiadowej.
Mistrzostwo świata!
Uwielbiam takie jadlodajnie.
Do wyboru bilo ponad 10 pozicji dań i kilka zup.Naj-lepsza pileszka której kiedy kolwiek jadlem. Na drugie mialem swinsko sas zele, a kolega-kawarma- też pycha.Sama idea, że klient widzi to co będzie jadl jest godna uznania.
Polecam Smile
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
I tu zgadzam się z Tobą bateniki. Mnie ten lokal skradł serce kilkanaście lat temu. Zawsze z sentymentem i apetytem tam wracam. Może rok temu miał gorsze chwilę. Nie wiem. Nie byłam. Jednak kiedy go odwiedzalismy było super.
Odpowiedz
Bate a jakie było oblężenie lokalu? Może nie było full? Ja czekałem na stolik kilkanaście minut a potem na jedzenie ponad godzinę do pierwszego dania i ponad 1,5h do podania ostatniego. Tyle że ja byłem w środku sezonu i to w niedzielę. Może oni poprostu nie wyrabiaja jak jest za dużo klientów? Teraz sezon się dopiero rozpoczął więc się starają. Ciekawe czy utrzymają poziom w szczycie sezonu.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Ja byłam zawsze w szczycie sezonu. Na jedzenie trzeba czekać ,bo tu nie ma półproduktów. To są wakacje zawsze czas można umilić sobie popijając coś fajnego
Odpowiedz
Teresa, może i nie ma półproduktów, ale jak czekasz półtorej godziny i dostajesz tylko część zamówionych dań, a te które dostałaś są zimne, to chyba nie ma się nad czym zachwycać? Do tego kavarma pływa w tłuszczu a mięso jest żylaste to tym bardziej. A dzieci marudzą bo dalej nie dostały swojej zupy, została ponownie zamówiona, a za 20 minut przychodzi kelner i mówi że właśnie się skończyła...
Nie wspominam już że kelner naprany jak meserszmit który dopisuje Ci do rachunku nie Twoje dania i napoje...
Żeby było jasne, ja piszę o MOICH odczuciach z JEDYNEGO pobytu w tej knajpie, nigdy, nigdzie w BG taka sytuacja mi się nie zdarzyła!
Jeżeli poprawili organizację pracy i będą trzymali poziom z przed sezonu, to czemu nie, chętnie spróbuję słynnej baraniny z Pripancho.
Zresztą ponoć w tym roku mają mieć otwartą "filię" w Byalej.
Odpowiedz
igi ale ja nie pytam o lokale , jadę z dziećmi a w przewodnikach o okolicach białej i obzoru cisza
Odpowiedz
Bo to typowe miejscowosci plażing smażing wiele zabytków to w najbliższej okolicy nie ma. Jest stanowisko archeo w Białej ale nie byłem. Najbliżej to chyba stary Neseber z ciekawych miejsc i Nos Kalakria na północ

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
to może coś z atrakcji przyrodniczych
Odpowiedz
Karadere. Plaża ,dzicz i brak intetnetu
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości