Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biała / Бяла
w Byalej caca 1,2 , w Sozo 1,8...bulka w piekarni w bialej 1,2-1,3, w sozo 2-2,5..zupy w restauracji w Byalej 2-3,5 , w sozo od 2,5...princessa w byalej 2,5 w sozo 4...drinko w sozo srednio 7-14, w bialej dzis placilem 3,5...roznice jak widac sa, czasem mniejsze czasem wieksze ale sa Wink
Odpowiedz
Ceny podajesz średnie czy tylko z jednej knajpki?

Za 2 tygodnie będę w Sozo i zweryfikuję.
Odpowiedz
W Białej współczynnik cena/jakość jest jednym z najlepszych na wybrzeżu Big Grin W gratisie dostajemy obóz kondycyjno - wytrzymałościowy Smile ale to samo zdrowie Cool
Odpowiedz
E tak po równym, byłoby nudno Smile
--
Pozdrawiam serdecznie
Piotr
Odpowiedz
Igi, święte słowa :-D
Odpowiedz
(01.07.2017 22:40:27)igi123 napisał(a): W Białej współczynnik cena/jakość jest jednym z najlepszych na wybrzeżu  Big Grin W gratisie dostajemy obóz kondycyjno - wytrzymałościowy  Smile ale to samo zdrowie  Cool

Dla mnie jest to miejscówka nr 1 właśnie ze względu na to co piszesz ale żeby mieć porównanie - w tym roku Sozopol a co, kto bogatemu zabroni Smile
Odpowiedz
nie no ceny srednie..my zawsze po knajpkach robimy turne i raczej nigdy nie jadamy 2 razy w tej samej, no chyba ze jestesmy w bialej 10 dni i braknie knajpek Wink ale wiadomo ze to i tak "statystyka" i zawsze mozna znalezc cene troche in + lub in - ale nie sadze by bylo to wiecej niz 10%... a jeszcze jedno w sozo cola 2l 3,5l, w bialej 2,5...
Odpowiedz
W zeszłym roku chodziły słuchy że pripanho z Goritsy miał otworzyć drugą knajpe w Białej. Wiesz coś na ten temat?

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
nie wiem..zadnej nowej knajpy nie stwierdzilem..chyba ze gdzies na obrzezach. widzialem za to wczoraj kursujacy juz bus do tej restauracji rybnej przy porcie (niestety nazwy nie pamietam-perla??)
Odpowiedz
(02.07.2017 16:48:31)marcys napisał(a): nie wiem..zadnej nowej knajpy nie stwierdzilem..chyba ze gdzies na obrzezach. widzialem za to wczoraj kursujacy juz bus do tej restauracji rybnej przy porcie (niestety nazwy nie pamietam-perla??)

Czajka...

[Obrazek: IMG_20160715_170753.jpg]

[Obrazek: IMG_7633.jpg]

[Obrazek: IMG_7634.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości