Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biała / Бяла
Z dnia na dzień wraca do formy

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
dzięki za info, zaczynam się pakować
Odpowiedz
Ja też już muszę zacząć. W końcu w sobotę o 5.00 start.
Wczoraj w morzu pojawiły się te małe robale co gryzą. Mam nadzieję że do niedzieli się uspokoi.

Odpowiedz
Na miejskiej jeszcze nie byliśmy, ta koło "szkoły windsurfingu" wyglądała wczoraj OK. Dla nas najważniejsze, że Karadere jest cała Big Grin
Odpowiedz
(21.07.2017 11:48:04)tata napisał(a): Wczoraj w morzu pojawiły się te małe robale co gryzą.

No właśnie tak się zastanawiamy od dwóch dni co to za paskudztwo nas gryzie w wodzie... Sad  Dziś jeden złapany i wzięty pod obserwację, dziwny potworek... Confused

BTW, Czy ktoś niedawno jechał na Karadere autem? Jak wygląda obecnie droga?
Odpowiedz
ja juz po urlopie, ale w końcu ogarnąłem troche fotki wiec pozwolę sobie tu wrzucic co nie co z Byalej  i okolic :-)
Karadere, Byala i jej zakamarki...
Odpowiedz
czy gryzące stworki nadal działają w białej czy już po problemie?
Odpowiedz
Nie wiem bo jeszcze na plażę nie dotarłem. Ludzie się kąpią. Widok z naszego tarasu.

[Obrazek: abbaefe0dc0059bb9439bf4f0548f429.jpg]
Odpowiedz
Witam

Widzę, żę Byala ulubiona przez niektórych Polaków. My z rodzinką (2+2) planujemy też wyskoczyć do Białej za kilka dni. Jedziemy 1 raz i w ciemno.. Nie mamy kwatery, bo nie była jasna sprawa naszego urlopu i organizuje,my się "na szybko", chcemy tam być 29.07. Czy będziemy mieli problem ze znaleziemiem kwatery?
Proszę życzliwych o jakieś info, gdzie szukać i w rozsądnej cenie?
Będę wdzięczna za info

Pozdrawiam
Odpowiedz
Na mieście jest trochę tabliczek że są wolne pokoje ale ja dotarłem wczoraj i jeszcze się dokładnie nie rozgladalem. Ludzi na plaży nie ma bardzo dużo więc wnioskuje że do pełnego oblozenia Białej jeszcze sporo brakuje.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości