Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sozopoł / Созопол
Dzięki dżek za foty! Za tydzień poczuję ten wiaterek, słoneczko i wodę w Sozopolu
Odpowiedz
My dziś na plaży od strony Czarnomorec , piękna długa plaża i o wiele bardziej czysta. W jedną stronę na piechotę ale z powrotem autobus koszt tylko 1Lv za osobę. Ps. Jaguar się przeniósł na główną ulicę przy sklepie budowlanym . Teraz nazywa się jaguar II[Obrazek: b78212c6e0efcc4494b1e2d0db525538.jpg][Obrazek: b2e10eb87b4163982f53fa761663965b.jpg]

Wysłane z mojego Neffos C5 przy użyciu Tapatalka
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
Meldunek z Harmani.
Zagorka zimna. Słońce świeci. Niestety na pasie plaży leżą nieusunięte glony, które po prostu śmierdzą. Gdzie są służby?
Odpowiedz
Na urlopie Smile zajmą się w poniedziałek
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Odpowiedz
Tosho, dobre Smile

Jak to mówią: nie można mieć wszystkiego na raz Wink
pozdrawiam Smile

HU:  03? - 10; 14
BG: 11;12;13;15;16;17.
PL: 20;22.
E: 18;19;26
AL i MK: 21
MNE: 23
MNE, AL, MK: 24
P: 25
Odpowiedz
Właśnie ktoś zasłabł na Hamani przy nudystach. Reanimowali go z 30 minut ale chyba go nie uratowali Sad . Szkoda człowieka. Przykre doświadczenie... Sad

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
(20.07.2017 10:38:54)Madiaska napisał(a): Mam pytanie jak w tym roku wygląda wyprawa do Istambułu/Stambułu z Sozopolu?
Jest jakiś wodolot? Bus/autokar?

Niestety nigdzie nie mogę znaleźć aktualnej informacji wszystko z roku 2015....

60 lew przejazd. 90 lew przejazd plus przewodnik. 120 przejazd plus przewodnik plus jedzenie. Opcja za jeden dzień. Oczywiście trzeba doliczyć cenę wizy tureckiej.
Odpowiedz
Widoczek . Kiedyś za młodu robiło się widoczki pod szkiełkiem[Obrazek: 142b8f81d2bec1d5df6e23850ec116ae.jpg]

Ps . Jak ktoś wie co się dziś stało na plaży . Proszę o linka

Odpowiedz
Sozo to piekna miejscowka, bylismy pierwszy raz i juz wiemy ze te 5 dni to stanowczo za malo!! tutaj kilka naszych fot :

i jeszcze kilka :
Odpowiedz
Witam,

Ktoś był/jest/mieszka w Santa Marina Village Sozpol ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości