23.07.2017 13:48:27
|
Jest weekend, co pijemy? ;)
|
|
W końcu...
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
23.07.2017 15:12:17
A to pije moja żona. Podobno w Polsce niedostępne:
23.07.2017 15:20:38
W pl somersby nie jest cydrem w ogóle! Tutaj tak, a u nas piwo o smaku cydru... żenada
23.07.2017 15:50:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.07.2017 15:52:03 przez bateniki.)
Nowy globalny program marki Somersby, opracowany przez zespół BG
Sektor browar ze znacznego wkładu w gospodarkę Popularna cydr Somersby wprowadza nowy globalny program mający na konsumentów, poinformował przedstawicieli. Nazywa się to „złoty Somersby czasy” i został opracowany przez bułgarski zespół marki. Będą one stosowane na wszystkich rynkach producentów Carlsberg Group pod #magicmoments nazw. Jest to podyktowane faktem, że konsumenci poszukują i korzystają nowe rytuały konsumpcji ze względu na nowoczesny styl życia i potrzeby współczesnego społeczeństwa. Program oferuje nowe okazje i momenty zużycie Somersby. Obejmuje on specjalnie zaprojektowany kubek dla „momentów” wybranych Złoty Somersby jest wysoki stołek z szerokiej szyi i ramion, która pozwala na jednoczesne „multisensorycznej doświadczenia” (szeroka szyjka ułatwia kubki smakowe dostrzec jak najbardziej dobre, a wąchać zapach napoju). Zawarte są dalsze przepisy na koktajle Somersby, dodatki do koktajli na bazie Somersby, w tym rozmarynu, mięty, skórki owoców cytrusowych, skórki ogórek, kokosa i Godzhi Beri (które pobudzają do eksperymentowania z różnymi smakami i aromatami). Przy opracowywaniu programu wziął uchastie jedną z najbardziej znanych barmanów w Bułgarii - Dragomir Ivanov. Miał za zadanie sprawić, że teraz zna smakuje Somersby niespodziewanie ciekawe i nowe. W szczególnych przepisów na koktajle Somersby, Drago dodawane różne smaki i kombinacje ziół, przypraw, owoców, a nawet warzyw. „Somersby Golden Moments” będzie sądzony w wybranych restauracjach zwanych warunkowo „Somersby Garden” ( „Ogrody Somersby”). Wśród nich są bar publiczna (Sofia), na drodze (Sofia Lozenets), bar na plaży (Sofia), Atelier (Sofia), Villa Arte (Lozenets). W „Ogrodach Somersby” nie będzie prezentacje koktajli Somersby, jak również szkolenie w degustacji różnych smakach. Somersby jest wiodącą marką w kategorii cydr kraju w ciągu ostatnich pięciu lat. Jest on dostępny u nas w czterech odmianach: o smaku jabłkowym, gruszki, jeżyny i jagody. Według najnowszych danych agencji Nielsen A / S, w pierwszych czterech miesiącach 2017 Somersby reprezentuje 59% wolumenu na rynku cydru kraju i 68 procent wartości z tego samego rynku. Portfel produktów obejmuje Carlsberg Bułgaria wyjątkiem Somersby i wybór piw - Shumen i Pirin krajowe, międzynarodowe marki firmy Carlsberg i Tuborg, czeski Budweiser Budvar, Niemiecki piwo pszeniczne Erdinger i belgijskie piwo rzemieślniczy Grimbergen.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
23.07.2017 17:39:43
No a w PL:
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Somersby_(napój_piwny) Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
23.07.2017 18:32:34
Smokiniowa rules ;D
![]() Wysłane z mojego Neffos C5 przy użyciu Tapatalka
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...
Tyle na to czekałem...
24.07.2017 10:51:57
Na zdrowie
![]() Wysłane z mojego Neffos C5 przy użyciu Tapatalka
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: 8c957cee47f3d2202f5aaf366892504b.jpg]](https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170723/8c957cee47f3d2202f5aaf366892504b.jpg)
![[Obrazek: 9004888e0e03213211a7d61c40076d5e.jpg]](https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170724/9004888e0e03213211a7d61c40076d5e.jpg)