Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biała / Бяла
W Byala  Vista urzęduje rezydentka Bulgarian Home Care (holidaylettinginbulgaria), możesz zapytać też ją o wolne mieszkania przy plaży. Albo wcześniej do nich napisać, jeśli nie czujesz się pewnie jadąc w ciemno. Piszę, ponieważ wynajęłam lokum za ich pośrednictwem i jest ok. Ale idąc niedawno główną ulicą też zauważyłam jakieś info o wolnych pokojach. Tylko nie wiadomo, jak to będzie wyglądało w najbliższą sobotę. No i jest jeszcze kwestia odległości do plaży.
Odpowiedz
Dzięki Kochani, czytam  na bieżąco i czekam na nastepne info. Do holidaylettinginbulgaria napisałam wczoraj i czekam na odp. może się odewą..
Odpowiedz
poszukaj tez na bookingu! generalnie to w Byalej ZAWSZE cos znajdziesz! w tym roku sa/byly tam wyjatkowe pustki...
Odpowiedz
Jak nie w Byalej, to w Obzorze na targu na 100% coś trafisz. Co - niestety nie wiem, ale ile razy tam byliśmy, zawsze byli ludzie oferujący tkwatery.
pozdrawiam Smile

HU:  03? - 10; 14
BG: 11;12;13;15;16;17.
PL: 20;22.
E: 18;19;26
AL i MK: 21
MNE: 23
MNE, AL, MK: 24
P: 25
Odpowiedz
Hej,
Na bookingu jak coś jest to kosmiczna cena, Pani rezydentka się odezwała.. że nie ma wolnych miejscSad
Oczka już nie dają rady, chyba się skończy na jakiejś kwaterze 2 -3 km od plaży...
Odpowiedz
U nas, w Villa Galina, w zeszłym tygodniu połowa pokoi była pusta. W weekend dojechalo drugie tyle samochodów (parking pełny), ale jak co, możemy zapytać naszego landlorda - tylko potrzebujemy info na jaki termin (od do) i jaki rodzaj apartamentu.
Odpowiedz
(23.07.2017 10:33:43)daro napisał(a): czy  gryzące   stworki  nadal działają w białej czy już po problemie?

Poszły sobie. Albo raczej odpłynęły. Wink
Odpowiedz
Potwierdzam - robactwo chwilowo nieobecne (północna Karadere) Big Grin
Odpowiedz
Relacja z 2 knajp do tej pory zaliczonych, obie raczej słabe w porównaniu do 2016.
Kosharata małże w winie smakowały jak ugotowane saute, szopska ok, spaghetti dla dzieci rozgotowane. Kavarma świńska dobra ale przesolona.
Starata Czeszma szaszłyk a'la Czeszma niedoprawiony i twardy, sacz a'la Czeszma 1kg niezły ale b drogi i ma faktycznie może 0,5kg, grecka ok. Drogo.
[Obrazek: e3f366e1e7c6bd7135431792ea4501a0.jpg]

Reasumując, szukamy dalej i testujemy kolejne.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Dzisiaj odwołuje to co pisałem wcześniej, czyli że w Białej mało ludzi. 3 razy zeszlismy Czarnomorke żeby znaleźć stolik. W końcu udało się w Ribkacie. I to był strzał w 10! Knajpa nr 1 do tej pory. Jadłem pysznego Ławraka
[Obrazek: 2adf50a92c58ffaf0ded81d8187497c4.jpg]
Spaghetti Roma dla dzieci super, pizza pepperoni też. Bardzo dobre małże w sosie pomidorowym i sałatki szopska i owczarska. Tutaj ma pewno wrócimy!

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości