Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balczik / Балчик
Wjazd za szlaban 10 lv 24h . Widziałem natomiast masę aut parkujących na drodze do balchik . Dziś tu jestem. Smażalnia na maxa

Hej, gdzie jest ten Złoty Lew? To jest właśnie. "pan Stefan"? Jak to znaleźć ? Dzieki

Napiszę Ci wieczorem. Właściwie widze, ze nie wysłałem postu jaki pisałem rano na kompie na ten temat . Pzdr z Albeny
Odpowiedz
Hey , na jakiej ulicy jest ten ratusz ? Albo jak on sie nazywa po bułgarsku ? Cierpię z nadmiaru wyboru - Stefczo przemianie jakoś .
Dzieki
Odpowiedz
Właśnie tu byłem . Właściciel faktycznie miły ale jakość potraw "czajnika nie urywa". Może mam zbyt duże wymagania ...
Odpowiedz
Jutro sprawdzę . Nie zauważyłem zdjęcia załączonego a szukaliśmy jej dziś .
Na razie to lipa z żarciem. Nic ńie ma tego głębokiego smaku jaki zostaje w pamięci na kilka dobrych lat. Ja jestem chyba pasjonatem i doceniam smak w podróżach . Od Sardyn z grilla przy drodze w Maroko po przegrzebki w zupie w Normandii czy soft shell craby we wschodnich stanach. Tu jest lipa.... oni albo się nie starają albo zlewają bo im się nie chce - ? Nie wiem. Zauważam jednak ,że najprzyjemniejszym momentem dla Bułgara jest przyjmowanie kasy
Odpowiedz
Ja przepraszam, ale z ostatnich kilka postów nic nie rozumie Sad
Sam ze sobą prowadzisz dialog?
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Gollum? To Ty?

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Idź na rynek i pogadaj z Bułgarami gdzie tu jest najlepsza mehana

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Moje odpowiedzi do różnych postów ukazują sie jedna pod drugą. Tez nie rozumiem dlaczego. Ze sobą jeszcze nie gadam Smile
Żółta buda stoi i buczy .
Odpowiedz
Restauracja Salt&Pepper mam dobre wspomnienia
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Odpowiedz
Bo za szybko piszesz post za postem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz

Skocz do: