Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Święty Włas / Свети Влас
Nie wiem jak w Rusinie ale w bistro Sveti Stefan byłem dwa razy i za każdym razem właściciel częstował domową rakiją.  Tongue
Odpowiedz
wczoraj u Stefka, nikt nią nie częstował. Sam sobie zamówiłem.
Odpowiedz
dajcie jakieś namiary na orzecha, google nic nie mówi...
Odpowiedz
W Rusinie jestem przynajmniej raz w roku od 5-ciu lat i zawsze było menu dostępne po Polsku oraz Domaszna. Nie byłem jeszcze w tym roku ,ale będę i sprawdzę .Stary Orzech przy ul.Car Simeon po lewej stronie idąc w stronę centrum od stacji benzynowej za ulicą prowadzącą do Kotvy.
Odpowiedz
W Rusinie zawsze częstują rakiją
Odpowiedz
(11.08.2017 15:39:55)bastek napisał(a): wczoraj u Stefka, nikt nią nie częstował. Sam sobie zamówiłem.

Częstują jak jest Stefan, jak jest córka lub żona to nie częstują. Stefan często wypływa na ryby więc trudno go zastać w bistro. Smile
Odpowiedz
dwie wizyty w kotvie, dwa razy kelner zapomniał o jednym daniu. Za pierwszym razem zorientowaliśmy się grubo po wyjściu...
Ale wczoraj, było tylko 9 pozycji i ser który zamówił syn miał być jego głównym daniem więc nie dało się zapomnieć....
Czy e Rusinie ten sympatyczny łysy pan z kolczykiem to właściciel ?
Odpowiedz
Bardzo pomocne przy skladaniu zamówienia jest napisać na kartce i dać kelnerowySmile
Też co raz częscij spotykam u kelnerów specialne aplikacij na smartfonie do przyjmowania zamówienia, niż przyslowiowego kajeta Smile
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Nie wiem czy ten łysy Pan w Rusinie to właściciel , ale zawsze jest miły i sympatyczny
Odpowiedz
Tak to właściciel , raz zamówiłem 2 sałatki z małżami i nam nie spamowały , wymienił nam na inne bez dopłaty
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz