(18.06.2015 09:09:04)wolffer napisał(a): co do nawigacji, to cieszę się, że jeszcze wystarczy mi wgranie map przed wyjazdem w puste szare komórki uzwojeń mózgowych, jeszcze tych pustych miejsc niestety pełno, a ponadto trasa raz przejechana osobiście zostaje mi na dłużej.
Faktem jednak jest to, że ze zdobyczy techniki jak najbardziej należy korzystać i nawigacje przydają mi się w większych miastach lub na pewno przy szukaniu konkretnego adresu, punktu.
Z tego co czytam, to z powodu aktualizacji chociażby warto pomyśleć o Garmin.
Xerth, mam pytanko, czy poza aktualizacjami jest ona w miarę dokładna i przyjazna w obsłudze ?
a może jeszcze poza czerwcową promocją Tom Tom jest coś takiego wiecznie aktualizowanego ?
Wolfer, według mnie bardzo dokładne i tak jak pisałem czy Turcja czy Serbia zawsze każda droga dobrze pokazywana, ja mogę szczerze polecić. Garmin korzysta chyba z map targeo jesli się nie mylę.
Ja juz mam kolejna ( chyba 4 ) navi od garmina. Jesli będziesz szukał garmina to zwróć uwagę by było napisane LMT lub LM bo są tez sprzedawane bez dożywotniej aktualizacji.
Pozdrawiam
P.S
Teraz mam 3597 LMT

, a ponadto trasa raz przejechana osobiście zostaje mi na dłużej.