Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jest weekend, co pijemy? ;)
To ile miałeś wsadu na taką ilość , 1000 Litrów ??
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
(14.11.2017 17:19:41)TomekT napisał(a): To ile miałeś wsadu na taką ilość , 1000 Litrów ??
No wlasnie nie. U niego mksymalna pojemnosc to 350l i tyle mialem. Stad ten rekord

Изпратено от моят T5 с помощта на Tapatalk
Odpowiedz
Photo 
A ja mam pytanie. Dostałem dzisiaj taką flaszeczkę, ale nie mam pojęcia co jest w środku. Na co się nastawiać???
Pozdrawiam, Hary.
Odpowiedz
Dobra rakija
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Odpowiedz
(15.11.2017 18:46:11)Hary66 napisał(a): A ja mam pytanie. Dostałem dzisiaj taką flaszeczkę, ale nie mam pojęcia co jest w środku. Na co się nastawiać???
Haha nie zartuj.

Изпратено от моят T5 с помощта на Tapatalk
Odpowiedz
Orlinie, wcale nie żartuję.
Flaszeczkę dostałem od Bułgara, ale zapomniał powiedzieć co to jest.  Wieczorem siadłbym z żoną, rozlał w eleganckie kieliszki do wina, big łyk i ......... reanimacja???
Dzięki za info. Mam jeszcze trochę Kocurowej sliwowej rakii, zobaczymy która lepsza.
Bo ja znam się tylko na Savoy whisky. I dzisiaj jeszcze utrwalam swoją wiedzę.
Pozdrawiam, Hary.
Odpowiedz
Niezła ta rakija
Odpowiedz
Harry jakby ci nie smakowała to daleko do ciebie nie mam[emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Jedna rakijka i owczarska sałata [Obrazek: 0ef1540231ea4fd5334faac48ae8a403.jpg]

Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Swój destylat i grzanki z granatem[Obrazek: c3425b167a72680b04d8e62a7b9dc7ce.jpg]

Wysłane z mojego Neffos C5 przy użyciu Tapatalka
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości