Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kiedy kupić waluty na wakacje?
W W-wie po 4,17.
Odpowiedz
Nie wiem czy to już było, ale jeżeli ktoś potrzebuje kupić np. euro w kantorze to proponuję sie zastanowić nad kursami na... poczcie  Big Grin  Wydaje się być korzystnie   Tongue
https://www.rkantor.com/lp/kantor-poczty-polskiej/#!/
Można sobie też kupić normalnie w okienku.
Odpowiedz
ale też ci pocztowcy, to cwaniaczki. Porównują swój kurs kantorowy z innymi bankami, ale tam już podają jakbyś płacił kartą złotową za euro.
Kurs ciekawy, ale różnice pomiędzy kantorami innych banków o wiele, wiele niższe niż wykazane
Odpowiedz
No i wszystko z powrotem idzie w górę... Po nalotach na Syrię był dobry moment na zakupy.
Odpowiedz
Tak z ciekawości się pytam, czy ktoś kupował w aliorze euro i od razu je wypłacał w kasie banku, a potem sobie porównał kurs dnia w alior kantor na ich stronie internetowej? I czy aby się one nie różniły? Tongue
Odpowiedz
Nie bardzo rozumiem co masz na myśli, kurs euro w aliorbanku jest zawsze wyższy od kursu kantor aliorbank. Mam na myśli kurs kupno waluty.
Pozdrawiam
Odpowiedz
Silny spadek złotówki
Odpowiedz
To chyba dobrze dla gospodarki?
Będzie większy eksport, a moje pobory w BGN też wyjdzie więcej na złotówki Smile
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Bate ale dla nas, drobnych ciułaczy to już niekoniecznie. Sam muszę dokupić jeszcze z tysiąc euro.
Odpowiedz
Kto nie kupił to na tysiącu euro nieźle teraz straci... Zatem trzeba poczekać do czerwca może waluty drgną.
2016 Bg /2018 Bg /2019 Bg / 2021 Niemcy-Liechtenstein-Austria-Szwajcaria-Francja-Andora-Hiszpania 2022 Bg 2023 Srb-Macedonia-Grecja-Bułgaria 2024 Srb-Czarnogóra/2025 Niemcy-Francja-Hiszpania-Gibraltar/2026 Kreta
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości