Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primorsko / Приморско
oj Lubelak - mamy chyba ten sam hotel - Golden Dunes Primorsko - czytałeś coś w opiniach na 2018, bo  ja nie znalazłem z tego roku - ale ogólnie chyba pozytywnie i dobry stosunek jakości do ceny patrząc na opinie z zeszłych lat?
Odpowiedz
Sezon dopiero się zaczął. W Primorsku niedawno było jego otwarcie. Będzie Wam ciężko znaleźć tegorocznego turystę
Odpowiedz
(07.06.2018 19:00:39)wojt555 napisał(a): oj Lubelak - mamy chyba ten sam hotel - Golden Dunes Primorsko...

No i poznacie się w BG, lubelacy! Smile
Odpowiedz
Na plaży północnej są lepsze fale - jedyny minus to strasznie wąska ta plaża. Plaża południowa jest o wiele szersza no i płytka woda przy brzegu....na tej plaży pograsz w piłkę bo jest sporo miejsca no i są wytyczone na to miejsca z tasiemkami na piasku.
Primorsko [2024/2022/2021/2020/2018/2016/2015/2008]
Odpowiedz
Plaża północna w stronę Perły jest dość szeroka [emoji41]

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Nigdy tam jeszcze nie dotarłem bo już się nie chciało dreptać tym bardziej że mieszkałem prawie na tym cypelku  ( prawie na końcu ul. Ropotamo ). Ale w tym roku na pewno sprawdzę bo będę w MMComplex więc bedę odkrywał drugą część Primorska
Primorsko [2024/2022/2021/2020/2018/2016/2015/2008]
Odpowiedz
(12.06.2018 12:22:11)marecki napisał(a): Na plaży północnej są lepsze fale - jedyny minus to strasznie wąska ta plaża. Plaża południowa jest o wiele szersza no i płytka woda przy brzegu....na tej plaży pograsz w piłkę bo jest sporo miejsca no i są wytyczone na to miejsca z tasiemkami na piasku.

Dokładnie o to chodziło. Szeroka plaża by pograć w piłkęSmile Do tego mało ludzi, nasze 11 osób i tak zrobi tłum. I oczywiście płytka woda to kolejny plus.

wojt555
oj Lubelak - mamy chyba ten sam hotel - Golden Dunes Primorsko - czytałeś coś w opiniach na 2018, bo ja nie znalazłem z tego roku - ale ogólnie chyba pozytywnie i dobry stosunek jakości do ceny patrząc na opinie z zeszłych lat?

Tak, pewnie ten sam. Opinie czytałem, wizualnie tez wydaje się ok. Kilku Polaków oceniło przyzwoicie wiec zaufałem. Będę na miejscu od 25.07 więc będę mógł ocenić.
2016 Bg /2018 Bg /2019 Bg / 2021 Niemcy-Liechtenstein-Austria-Szwajcaria-Francja-Andora-Hiszpania 2022 Bg 2023 Srb-Macedonia-Grecja-Bułgaria 2024 Srb-Czarnogóra/2025 Niemcy-Francja-Hiszpania-Gibraltar/2026 Kreta
Odpowiedz
no to dzięki Lubelak i odezwij się koniecznie, ja wprawdzie od 1 sierpnia, więc nawet jesli napiszesz negatywnie, to za późno na rezygnację, ale dobrze będzie wiedzieć, co nas czeka - byłem w BG samochodem 11 lat temu w Kiten - wspominam wspaniale - małe knajpki z lokalnym jedzeniem, pyszna szopska - później cwiczyłem SB i Albenę samolotem i wyżywieniem hotelowym - nie ma porównania - zabetonowane bloki a jedzenie jak mamałyga.
Odpowiedz
Ja będę  do 8 sierpnia więc na pewno się spotkamy. Zbyt wielu Polaków tam nie będzieSmile
2016 Bg /2018 Bg /2019 Bg / 2021 Niemcy-Liechtenstein-Austria-Szwajcaria-Francja-Andora-Hiszpania 2022 Bg 2023 Srb-Macedonia-Grecja-Bułgaria 2024 Srb-Czarnogóra/2025 Niemcy-Francja-Hiszpania-Gibraltar/2026 Kreta
Odpowiedz
Myślę. że w tym terminie spotkasz w Primorsku wielu Polaków. Ale na szczęście Primorsko jest na tyle rozległe, że znajdziesz swoje miejsca zarówno w miasteczku jak i na plaży. Ja, oczywiście polecam plażę północną, blisko cypla z dawnym ogrodzeniem a także miejsca dalej, w stronę Perły. Pochodź po miasteczku, nie tylko główną ulicą, spotkasz wiele ciekawych miejsc, knajpek z dobrym jedzeniem, sklepików z fajnymi rzeczami. Wstąp do sklepu z przyprawami do pani Petry obok supermarketu na głównej ulicy, zobacz do warzywniaka obok po miód i pomidory z papryką. Rano przejdź po banice na ulicę Iglika lub do banicarni na 3 Mart naprzeciwko basenów- polecam pizzę okrągłą i Kostenurkę czuli bułę w kształcie żółwia.
Odpowiedz