Liczba postów: 207
Liczba wątków: 0
Reputacja:
17
Z parasolami można jeszcze wykombinować inaczej - swego czasu widziałem na lotnisku w Burgas jak ludzie na odprawie mieli swój parasol przywiązany folią do bagażu bo kupili w Bułgarii i chcieli zabrać ze sobą do Polski. Obsługa kazała im zostawić parasol bo nie będą mogli nadać bagażu ( wystające elementy itp ) więc zrobiła się ładna górka parasoli obok. Nie wiem co lotnisko z tymi parasolami robi ( pewnie na śmieci ) ale można po wylądowaniu pójść do miejsca gdzie są Odloty i kupić po taniości od kogoś.
Mi udało się kupić w BG parasol i zabrałem do PL - bo miałem sporą torbę więc się zmieścił. Niestety swoje lata już ma więc w tym roku znowu sobie kupie na miejscu i zostawię u znajomych w BG ( nie będę go woził co roku ). Płaciłem chyba 12lv za parasol ( 4 lata temu )...duże opony do pływania były po 9-10lv - już napompowane
Primorsko [2024/2022/2021/2020/2018/2016/2015/2008]
Liczba postów: 17
Reputacja:
0
04.07.2018 07:28:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.07.2018 07:28:24 przez bartiinysa.)
Ja po przygodach z Small Planet już w Pomorski, jak by ktoś potrzebował jakieś info to na ile dam radę to służę pomocą choć jestem świezakiem w Bulgarii
Liczba postów: 12
Reputacja:
0
Hej Bartiinysa, ja za tydzień też lecę liniami Small z BP Tui. O jakich przejściach wspominasz?
Reputacja:
0
Opróżnianie 6,5h z powodu braku pilota, ponoć z powodu konfliktu pilota z stewerdesa.
Oczywiście na lotnisku nikt się nami nie interesował, nawet nie byli w stanie powiedzieć jakie opóźnienie. Info uzyskaliśmy sami z strony internetowej small planet.
Jeżeli chodzi o transfer to sprawnie, rezydent też w porządku, widać że jest do dyspozycji gości. Dalej siedzi w hotelu, a nie jak większość przywitanie, sprzedać wycieczki i tyle ich było widzieć
Reputacja:
0
W którym miejscu jest plaża nudystów? Dałbyś radę na mapce pokazać? Osobiście lubię opalanie topless.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany jutro wieczorem lub we wtorek rano mogę oddać za darmo parasol plażowy, do odbioru w Hotelu Perla Beach.
Liczba postów: 153
Reputacja:
5
wyjdź ze swojego hotelu skręć w prawo, przed zejściem na plażę w lewo w ul. Laguna, idź nią wzdłuż cmentarza na lekkie wzniesienie. Daleko na horyzoncie zobaczysz rezydencję Żwikowa, zejdź na plażę i idź w jej kierunku aż dojdziesz do golasów (ok.20 min).
Zresztą przed twoim hotelem stoi kierunkowskaz.
Liczba postów: 12
Reputacja:
0
Czyli komplet parasol i dwa leżaki na północnej plaży również 30 lev?