Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasze plany wyjazdowe niezwiązane z Bułgarią
Weekend majowy -> Italia, Bibione. Zwiedzanie Wenecji i okolic.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Początek września - Wyspa Thassos - Grecja
Odpowiedz
10--13 marzec Sycylia
Odpowiedz
U nas w tym roku brak Bułgarii, to już pewne (ze względu na krótki urlop).
Powstał więc plan na dwa urlopy po tygodniu, pierwszy koniec czerwca lub początek lipca i tu jeszcze nie ma pewności: jeśli trafi się ciekawa oferta lotów to polecimy, Jak nie to autem do Chorwacji, bo z południa jedzie się tam nie wiele ponad 12h.
Druga część to wrzesień, na razie jeszcze w fazie planowania i oczekiwania na tanie bilety, ale chciałbym aby było to coś z trójki: Wyspy Kanaryjskie, Azory lub Izrael (w kolejności od najbardziej prawdopodobnych).
Odpowiedz
(04.03.2018 20:00:02)ventosa napisał(a): U nas w tym roku brak Bułgarii, to już pewne (ze względu na krótki urlop).
Powstał więc plan na dwa urlopy po tygodniu, pierwszy koniec czerwca lub początek lipca i tu jeszcze nie ma pewności: jeśli trafi się ciekawa oferta lotów to polecimy, Jak nie to autem do Chorwacji, bo z południa jedzie się tam nie wiele ponad 12h.
Druga część to wrzesień, na razie jeszcze w fazie planowania i oczekiwania na tanie bilety, ale chciałbym aby było to coś z trójki: Wyspy Kanaryjskie, Azory lub Izrael (w kolejności od najbardziej prawdopodobnych).

U mnie też w tym roku raczej bez Bułgarii... a co do Izraela to niedawno stamtąd wróciliśmy. Wspaniałe miejsce i powolutku na blogu opisuję szcególy wyjazdu.
Odpowiedz
Wiem Myszko, czytałem.
Czekam na ciąg dalszy. W sumie mam nadzieję, że uda się coś innego niż Izrael, ale i tak co się odwlecze... więc relacja jak najbardziej się przyda.
Odpowiedz
(29.11.2017 20:37:19)wojtekpl napisał(a): Na razie siódmego razu w BG nie będzie. W 2019 korci mnie Albania. Do Bułgarii pewnie wrócimy w 2020, ale raczej gdzieś na północ od Warny.

Póki co, Puerto de la Cruz od 30.07.18. na czternaście noclegów klepnięte.

Wysokosci, udanego wypoczynku i pieknej pogody. Zamiesc fotki z wawozu Masca i Los Gigantes Smile
Odpowiedz
Wąwozu nie będzie Sad Od lutego trasa zamknięta do odwołania.
Dzięki za dobre słowo.

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
pozdrawiam Smile

HU:  03? - 10; 14
BG: 11;12;13;15;16;17.
PL: 20;22.
E: 18;19;26
AL i MK: 21
MNE: 23
MNE, AL, MK: 24
P: 25
Odpowiedz