03.09.2018 17:36:12
Poszło w p....
|
Sozopoł / Созопол
|
|
Ktoś się orientuje czy dalej warto się wybrać na plażę w Arkutino ?
Ewentualnie jakąś ładna w pobliżu..... i tak biorę auto z lotniska to mam do zagospodarowania przedpołudnie Piątkowe
Jak masz czas i chęci. Tu będziesz miał ciszę i spokój. Zaparkować można chyba na terenie tego ośrodka choć my rok temu parkowaliśmy przy drodze.
10.09.2018 15:37:42
No tak zrobię później to już porzucę maszynę ze względu na spożycie ...zagorki
Stawiam, że przez 7 lat nic się nie zmieniło z parkowaniem czyli dramat ( długo włosy mistrz lawety pewnie już się rozwinął swoje przedsiębiorstwo ) Coś polecicie z parkingu hotel mam koło Korala.
W pobliżu Korala masz parking pod chmurką. Ja parkowałem koło stadionu. Parking podziemny, także auto stoi w cieniu i nienarażone na zadrapania. Cena 12 BGN za dobę.
10.09.2018 16:00:15
Podziemny
o fuc.... ale się tam pozmieniało
No to po weekendzie przez ostatnie 6 lat od ostatniego razu trochę się zmieniło choć nie dużo
![]() Widzę , że sezon kończy się jakoś wcześniej co i na plus bez problemu można zaparkować auto ( a to była największa bolączka zawsze jak tam przyjeżdżałem nawet tak jak teraz we wrześniu), dużo spokojniej szczególnie pogoda idealna 23-26C Sporo knajpek się zamyka ( dla mnie najgorsze , że bar na plaży i Paradise) ale i sporo sklepów z napitkami. Fatalnie wyglądał projekt tej szarej archiszopy koło plaży przed Hotelem Parnas i coral a teraz jeszcze porzucona budowa tragedia... Reszta po staremu ![]() PS: Plaża w Arkutino wymiata
24.09.2018 12:09:47
(25.05.2017 10:48:42)TomekT napisał(a): Podaje link dla tych co nie znają Potwierdzam, byliśmy w czerwcu, bardzo blisko Lidla. Pan ma w środku produkcji fajny komunistyczny wystrój na ścianach. Można na miejscu zdegustowac, a to co nie wypiliśmy, sam dopija ![]() Dziękuje za przyjecie do forum, baaardzo dużo mi pomogło w planowaniu tegorocznego wypadu do Sozopolu.
25.09.2018 21:25:20
Witaj Arabello79. Skoro forum Ci pomogło w planowaniu pobytu w Sozo. Mam prośbę odwdzięcz się forum i opisz coś - jak było, jakaś relacja, jakieś zdjęcia, jakieś komentarze. Na pewno ktoś skorzysta z Twoich podpowiedzi.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|