Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sozopoł / Созопол
Poszło w p....
Odpowiedz
Ktoś się orientuje czy dalej warto się wybrać na plażę w Arkutino ?

Ewentualnie jakąś ładna w pobliżu..... i tak biorę auto z lotniska to mam do zagospodarowania przedpołudnie Piątkowe Smile
Odpowiedz
Jak masz czas i chęci. Tu będziesz miał ciszę i spokój. Zaparkować można chyba na terenie tego ośrodka choć my rok temu parkowaliśmy przy drodze.
Odpowiedz
No tak zrobię później to już porzucę maszynę ze względu na spożycie ...zagorki Smile

Stawiam, że przez 7 lat nic się nie zmieniło z parkowaniem czyli dramat Smile ( długo włosy mistrz lawety pewnie już się rozwinął swoje przedsiębiorstwo Tongue)
Coś polecicie z parkingu hotel mam koło Korala.
Odpowiedz
W pobliżu Korala masz parking pod chmurką. Ja parkowałem koło stadionu. Parking podziemny, także auto stoi w cieniu i nienarażone na zadrapania. Cena 12 BGN za dobę.
Odpowiedz
Podziemny Cool  o fuc.... ale się tam pozmieniało
Odpowiedz
No to po weekendzie przez ostatnie 6 lat od ostatniego razu trochę się zmieniło choć nie dużo Wink

Widzę , że sezon kończy się jakoś wcześniej co i na plus bez problemu można zaparkować auto ( a to była największa bolączka zawsze jak tam przyjeżdżałem nawet tak jak teraz we wrześniu), dużo spokojniej szczególnie pogoda idealna 23-26C
Sporo knajpek się zamyka ( dla mnie najgorsze , że bar na plaży i Paradise) ale i sporo sklepów z napitkami.

Fatalnie wyglądał projekt tej szarej archiszopy koło plaży przed Hotelem Parnas i coral a teraz jeszcze porzucona budowa tragedia...

Reszta po staremu Smile

PS: Plaża w Arkutino wymiata Big Grin
Odpowiedz
Paradise w ogóle się nie otworzył w tym roku.
Odpowiedz
(25.05.2017 10:48:42)TomekT napisał(a): Podaje link dla tych co nie znają

https://www.google.pl/maps/@42.4049525,2...312!8i6656

Domaszna Rakija , Smokiniowa 10LV , Grozdowa 8LV za Litr

Potwierdzam, byliśmy w czerwcu, bardzo blisko Lidla.
Pan ma w środku produkcji fajny komunistyczny wystrój na ścianach. Można na miejscu zdegustowac, a to co nie wypiliśmy, sam dopija Smile
Dziękuje za przyjecie do forum, baaardzo dużo mi pomogło w planowaniu tegorocznego wypadu do Sozopolu.
Odpowiedz
Witaj Arabello79. Skoro forum Ci pomogło w planowaniu pobytu w Sozo. Mam prośbę odwdzięcz się forum i opisz coś - jak było, jakaś relacja, jakieś zdjęcia, jakieś komentarze. Na pewno ktoś skorzysta z Twoich podpowiedzi.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości