Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasze szkolne przeżycia
Tutaj możemy sobie powspominać nasze szkolne lata ( od przedszkola np. do Opolskiej Politechniki)

Czy któś może był na egzaminie z termodynamiki (mechaniki płynów) u prof. Trzaski na agh?
Odpowiedz
Nazwisko obiło mi się o uszy ale egzaminu u niego nie zdawałem. Ale czy on uczy dalej on ma 85 lat
Odpowiedz
Jeszcze ok. 5 lat temu uczył.
Kolega się zmagał, wcale nie zdziwiłbym się jak by uczył do setki (pierwszej)
Odpowiedz
Profesorom i doktorom - większości z nich, nowa ustawa o przechodzeniu na emeryturę w wieku 67 lat nie straszna Smile
Odpowiedz
Ech powiem Ci, że tzw. "pracownicy naukowi" w bardzo wielu przypadkach mają tylko zajęcia ze studentami, a ich "praca naukowa" sprowadza się do dopieszczania Pana Profesora Doktora Wszech Nauk Mistrza Świata i Okolicy.
Odpowiedz
Tak to jest. A biedne studenty cierpią Smile
Odpowiedz
No ale są tez i plusy.
Znaczy slumsy i akademiki na miasteczku studenckim w Krakowie oraz stadion Wisły koło 200m. obok Smile Smile Smile
Odpowiedz
No w sumie stadion jest blisko, jak pierwszy raz jechałem to, aż byłem zdziwiony, że tak blisko bo nie wiedziałem wcześniej, że przy tej samej ulicy leżą oba tak zacne przybytki Smile. I jeszcze dodam, że tanie i smaczne jedzenie w stołówkach mają Smile

Czasem fajnie tak powspominać. Super czasy to były. Oj działo się.

No i młodsi byliśmy Smile
Odpowiedz
Ehy, człowiek był młodszy.
Co do jedzenie, to jednak polemika z mojej strony dotyczy przede wszystkim stołówki na miasteczku zwanej "swiniarnia".
http://krakow.studentnews.pl/mapa.php?r=...m%3Fc1%3D6
Dobrze, że jest tam tera klub a nie jadłodajnia bo nazwa moovi wszystko za siebie. Jak miałeś zatwardzenie to tylko tam Smile
Odpowiedz
Nie, ja chodziłem do chyba Nawojki najczęściej i czasem do Barbex no i inne.
Odpowiedz