Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Revolut
Nie miałem. Może daj spacja, kreska, spacja.
Odpowiedz
(14.05.2019 21:59:09)makej napisał(a): Czy miał ktoś problem z rejestracją w aplikacji Revolut?
Po wpisaniu kodu pocztowego i adresu wyświetla mi komunikat : nieprawidłowy kod pocztowy, wpisuję z, bez myślnika, ze spacją, bez, ciągiem i na wszystkie możliwe sposoby i nic!!! Nie mogę przejść dalej

Czy to się nie zaczyna (rejestracja) od podania numeru telefonu?
I czy tam nie jest domyślnie ustawiony numer kierunkowy kraju +44 (GB)?
Bo jeśli tak, to oczekuje na kod właściwy dla Wlk. Brytanii (litery i cyfry) - zmień kraj telefonu na Polskę Wink
Odpowiedz
No taki ciemny to ja nie jestem Smile Gdybym zostawił nr44 to bym nie dostał na mój telefon kodu.
To już jest kolejny etap, zmieniłem oczywiście nr kierunkowy na 48, wpisałem mój nr telefonu, otrzymałem 6-cio cyfrowy kod weryfikacyjny , w kolejnym kroku trzeba podać imię i nazwisko, kod pocztowy, adres i miasto - dokładnie w takiej kolejności. Po naciśnięciu "kontynuacja" pojawia się komunikat : "nieprawidłowy kod pocztowy"
Odpowiedz
Smile
Jeszcze miewałem takie kłpopty w formularzach, że:
- jeśli wpisywałem coś (adres, mail) i toto się autouzupełniało, to dopisywało spację na końcu i generowało błąd -> może mu nie pasować adres do kodu
- czasem polskie litery w adresie lub imieniu/nazwisku generowały komunikat o błędzie w zupełnie innym miejscu
Odpowiedz
Ja miałem taki problem że nie wchodziło mi 44-122 ogólny dla Gliwic 44-100 już mi przyjęło. Karta doszła na wlasciwy adres.
...:::Bbbuuulllgggaaarrriiiaaa Rrruuullleeezzz:::...
96 97 98 99 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Odpowiedz
Dzisiaj 23.05.2019 po raz pierwszy doladowalem z konta w banku bułgarskiego bezpośrednio BGN !

Z tej okazji dostalem ...podwójne doladowanie Smile
Jakiś bląd, niewem czy 2 razi nie klepnalem pin?
Akurat sie przydadzą na ten długi weekend Smile
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Użytkownicy Revoluta pewnie już wszyscy dostali nowy regulamin i TOiP.
Będzie obowiązywał od 28 lipca 2019 (nowych userów od dzisiaj)
Główne zmiany to:
- RUB wchodzi do koszyka podstawowych walut o najmniejszych narzutach przy wymianie.
- bezpłatne bankomaty do 800zł raz w miesiącu kalendarzowym, a nie raz na 30 dni - dobre dla wyjeżdżających na przełomie miesięcy Wink
Odpowiedz
Przelewy z R we frankach szwajcarskich na konta bankowe poza Szwajcarią sa od wczoraj platne.

Wysłane z V30
Odpowiedz
А po co komu franki po za Szwajcaria?
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
(01.06.2019 08:12:48)bateniki napisał(a): А po co komu franki po za Szwajcaria?

Popularne w Polsce było kiedyś branie kredytów na mieszkania/domy we frankach szwajcarskich.
Taniej niż w kantorze można je kupić przez R.
Przedtem przelewy takich franków były darmowe, teraz każą sobie płacić
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości