Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obzor / Обзор
Na fotkach ceny z Barby.
Sorki za jakość, ale nie ukrywam, że robienie zdjęć menu w knajpie było dla mnie krępujące i robiłem je na chybcika.
Mam nadzieję, że zainteresowani doszukają się interesujących ich informacji. Smile

[attachment=391]
[attachment=392]
[attachment=393]
[attachment=394]
[attachment=395]
[attachment=396]
[attachment=397]
[attachment=398]
[attachment=399]
[attachment=400]
Odpowiedz
Brawo, będę tam po 15 lipca i coś mi mówi że ceny się wygumkuje i będą nowe, lepsze niestety nie dla klientów Cool
Odpowiedz
Wink 
verdorn jesteś wielki, fajnie ze dzielisz się informacjami, my w stałe miejsce od lat  już 27 lipca,co prawda Obzor bardzo się zmienił od 2003 roku ale ciągle nas tam ciągnie.Pozdrawiam i miło wspominam nasz wspólny wyjazd w 2003 roku.
Odpowiedz
Dziękuję bardzo za wstawki, ceny jak dla nie super, prawie żadnej różnicy z tamtym rokiem.
Odpowiedz
Jeszcze parę dni i spróbujemy Smile . Na pierwszy strzał pewnie pójdzie Morska Perła. Nie, że jakoś specjalnie tam gotują, ale ze względu na miejscówkę. Fajnie posiedzieć w pierwszy wieczór przy winku, rakii i małżach. Taka nowożytna tradycja Smile . Drugi strzał to Barba, a trzeci pewnie Pri Panczo Smile . No i oczywiście moje bułgarskie pierwsze śniadania w Bistro Tania, czyli małe piwko i zupka. Szkembe wg mnie najlepsze w Obzorze - Polecam.
Odpowiedz
>>martin7312
My z Anią również często wracamy do tamtego wyjazdu. Trudno żeby nie, przecież jak by nie patrzeć to był nasz pierwszy raz. Smile))
A tak bardziej poważnie. Tamtego Obzoru (no i może jeszcze rok czy dwa później) nie możemy odżałować. Knajpy na palach przy morzu, z rybką prosto od rybaka. Brak wielkich hoteli, było gdzie spacerować w ciszy i spokoju całym brzegiem aż do Białej. Prawie dzika plaża za cypelkiem w kierunku na południe, jak już tam się przedarłeś po kamieniach. Smile
Dziś Obzor jest inny od tamtego, ale nadal nie są to Złote Piaski czy Słoneczny Brzeg - tamte miejsca nie dla mnie.
Teraz w czerwcu jest tu jeszcze spokojnie, ale już widać różnicę w stosunku do 14.06. gdy przyjechaliśmy, a dziś. Coraz więcej ludzi, aut itd.
Odpowiedz
I jeszcze pewien drobiazg...
W Obzorze pojawiły się nowe bankomaty, w różnych miejscach miasta - przy plaży również.
Zaprzyjaźniony Bułgar ostrzegał mnie, żebym nie wypłacał tam kasy ponieważ opłaty manipulacyjne są ustawione na poziomie 30%.
Nie wiem czy to prawda, ale proponuję najpierw sprawdzić czy coś jest napisane na urządzeniu na ten temat lub dokonać transakcji na bardzo małej kwocie.
Odpowiedz
Czesc. Wybieram sie pierwszy raz do Obzor. Hotel resort Obzor. Polecicie dobrą restauracje jak najbliżej tego hotelu?
Odpowiedz
Najbliżej... jeśli ma być dobre to tylko okolice centrum (też jestem w Obzor Beach Resort.)
Odpowiedz
Teraz metrowe fale i słoneczko, żółta flaga, znaczy można skakać[emoji16][emoji16][emoji16][Obrazek: 8d1b96f6713590f632f89879cb71762d.jpg]

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz