Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Revolut
Ktoś próbował płacić, miał środki i mu nie przeszło? Miał ktoś taki przypadek?

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
W samolocie pani powiedziała że nie akceptuje kart Revolut lecieliśmy w czerwcu do Egiptu

Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
kurs forinta w R 75,2 w kantorze 63-65 max
Pozdrawiam i szerokości Kris
Odpowiedz
(26.07.2019 15:00:09)igi123 napisał(a): Ktoś próbował płacić, miał środki i mu nie przeszło? Miał ktoś taki przypadek?

Nie zdążyłem [emoji41]
Komunikat już nie jest widoczny.
A specjalnie za lody zapłaciłem (zegarek+karta wirtualna)

Wysłane Tapatalkiem
Odpowiedz
(26.07.2019 17:55:39)kris68 napisał(a): kurs forinta w R 75,2 w kantorze 63-65 max

To zależy od kantoru.
Bywalcy twierdzą, że w Budapeszcie za złotówkę dają 75Ft.

No, ale mając R. nie trzeba tak daleko jechać Cool
Odpowiedz
nigdy nie wpadłem na pomysł zeby na wyjezdzie opychac w kantorze złotówki
Odpowiedz
Jestem zadowolony z karty Revolut. Wypłacam z bankomatu w Primorsku, płaciłem w trzech Supemarketach i bez problemu, wszystko ok.
Odpowiedz
Ok, ten komunikat to chyba chwilowa zwiecha systemu, mam dziecko za granicą i dostał kartę, ale płacił dzisiaj i wszystko OK[emoji3]

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Płaciłem Revolutem Slowacja, Wegry, Bosnia Chorwacja pod koniec Czerwca, wypłacałem z bankomatów w/w krajach. Zero problemów, apka mistrz. Także przerzuciłem się na Revoluta z Alior Kantor.
...:::Bbbuuulllgggaaarrriiiaaa Rrruuullleeezzz:::...
96 97 98 99 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Odpowiedz
Ja też, dla mnie jest prostsza i przyjaźniejsza Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości