26-01-2020,13:27:22
Primorsko / Приморско
|
@uzytkownik_forum we wrzesniu 2019 z dworca lotniczego w Burgas przemiescilismy sie autobusem miejskim (koszt biletu od 1 osobę 1.5 lewa) do dworca autobusowego w Burgas. Z dworca autobusowego dojechalismy do Primorska busem( w lipcu kursuje dużo busow wiec dostaniesz sie bez problemu)- koszt biletu od 1 osobe- 7 lewa. Panowie kierowcy bardzo uprzejmi, sami zapakuja walizki do bagażnika. Z dworca autobusowego w Primorsku możesz wziąć taksowke, która zawiezie Was do apartamentu bądź hotelu ewentualnie jak niedaleko to na piechotkę z walizkami(jeśli sa koleczka). Jak znajdę czas to Ci napiszę jak dotrzeć z dworca lotniczego na przystanek- teraz czas do pracy[emoji12]
Ale też musisz wziąć pod uwagę to, że jeśli samolot sie opóźni( a czasami tak bywa choć tego nie życzę) - to musisz miec inne rozwiazanie np. Taxi. Nam sie udało, przylecielismy o czasie więc problemu nie było. Ale w przypadku opóźnionego lotu mieliśmy wziąć sobie Taxi bo wypożyczalnia samochodow na lotnisku juz nie rabotala( koniec sezonu). Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka W autobusie miejskim sprzedaje bilety Pan lub Pani, ktorzy dokladnie wiedza, kto nowy wsiadl i sami do Was podejdę. W busie do Primorska bilety można kupić u Pana kierowcy więc nie traci sie czasu [emoji7] Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
26-01-2020,17:23:14
Dzięki koledzy. Autobusem wychodzi zdecydowanie taniej, więc chyba wybiorę ten rodzaj transportu. Jeszcze przy bukowaniu biletu dopytam ile hotel bierze
za usługę transferu, ale pewnie tanio nie jest. Dworzec w Primorsku leży 16 minut z buta (google maps) od hotelu gdzie prawdopodobnie się zakwaterujemy więc damy radę (walizeczka kółka ma)
27-01-2020,00:17:42
@uzytkownik_forum my z dworca autobusowego bylismy zmuszeni wziac Taxi bo mielismy zabukowany wypoczynek w MMC. Wiec z walizkami nie bardzo na piechote, bo ogolnie bez walizek fantastyczny spacer Koszt Taxi z dworca autobusowego do osrodka MMC to 10 lewa( takie sa ceny, ludzie swiadczacy uslugi tez musza zyc ). Ale Wy macie niedaleko(16 min)- wiec spacerek wskazany
29-01-2020,00:08:11
(27-01-2020,00:17:42)egon napisał(a): @uzytkownik_forum my z dworca autobusowego bylismy zmuszeni wziac Taxi bo mielismy zabukowany wypoczynek w MMC. Wiec z walizkami nie bardzo na piechote, bo ogolnie bez walizek fantastyczny spacer Koszt Taxi z dworca autobusowego do osrodka MMC to 10 lewa( takie sa ceny, ludzie swiadczacy uslugi tez musza zyc ). Ale Wy macie niedaleko(16 min)- wiec spacerek wskazany Dzięki egon za wskazówki. Dzięki Tobie i innym forumowiczom mam już przegląd możliwości. Najlepiej by było znaleźć kogoś do spółki na większego busa/taxi. Może ktoś na forum się do wakacji znajdzie. Pozdrawiam
26-02-2020,18:58:46
Darmowe WiFi w Primorsku dla Wszystkich
Darmowy internet dla mieszkańców i gości Primorsko Urządzenia znajdują się w 10 punktach w Primorsko i Kiten, co wymaga przebywania w otwartych przestrzeniach publicznych. Bezpłatny szybki bezprzewodowy dostęp do Internetu jest dostępny w obszarach wokół podejścia do północno-centralnej plaży, dworca autobusowego Primorsko, Muzeum Historii Primorsko, Ogrodu Morskiego, skrzyżowania ulic Perla i Iglika, centralnego placu w Primorsko, portu w Primorsko, placu przed burmistrzem Kiten i dworcem autobusowym Kiten. Jeśli zdecydują się skorzystać z bezpłatnego internetu, będą musieli połączyć się z punktem o nazwie WiFi4EU, który będzie znajdować się na ich urządzeniach i połączyć się z nim. Wszystkie punkty mają tę samą nazwę i nie wymagają hasła. Celem inicjatywy WiFi4EU jest nie tylko łączenie osób, ale także pomoc w kulturalnej i historycznej wymianie informacji. źródło: primorsko.bg
Primorsko [2024/2022/2021/2020/2018/2016/2015/2008]
26-02-2020,19:53:24
Super info
02-06-2020,12:54:31
Witajcie moi drodzy miłośnicy Primorska! Tyle razy byłem w Primorsku ale nigdy nie potrzebowałem pożyczyć samochód na jeden dzień. Napiszcie aktualne w miarę informacje o wypożyczalni samochodów. Znalazłem post z 2017 roku, nie wiem czy jest to aktualne. Może ktoś wie o możliwości wypożyczenia w jakimś hotelu albo prywatnie. Dzięki za wszelkie informacje.
P.S. Chcemy zrobić wycieczkę ze znajomymi do Baczkowa a nie będziemy mieć własnego samochodu.
02-06-2020,21:37:15
https://toprentacar.bg/%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%B9/primorsko?hprm=XYxLCsMwDERPU-0CsrPoSouexBhLKYbYUW2F0Ns3hhZCd_N5M0fmp1jQ2KxK6yEzIRx_4bK18q049zQU2FuFUmwgrz1rkWoEvcR1DZdAd6UZoRuTR48T3id0pzVy7jY_8PzTbRBSL4SHMf4RiYU-
"In vino veritas, in aqua sanitas"
02-06-2020,22:58:48
Dziękuję. Ceny przystępne.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|