Liczba postów: 3,831
Liczba wątków: 1
Reputacja:
154
Może nie będzie tak źle z tym Śląskiem[emoji6] chyba nikt w obecnych czasach nie da gwarancji spokojnej podróży, bo samolot OK, ale wystarczy 1 podejrzany przypadek i kwarantanna dla wszystkich na podkładzie [emoji34] tak przynajmniej działają w Grecji
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 14,445
Liczba wątków: 28
Reputacja:
407
Myślę, że kwestia wyborów prezydenckich może pozostać w tym wątku. Ostatecznie to jakoś się splata z COVID. Pięknie dyskutujecie o polityce, która jest tematem tabu na forum ale wszyscy nią żyjemy. Dzięki Wam za to!
Co do tranzytu, to po 1.07 chyba wszystko wróci do normy chyba, że ilość zachorowań skoczy u nas do góry bo ten hurraoptymizm mnie trochę przeraża.
Liczba postów: 352
Liczba wątków: 2
Reputacja:
8
Czekamy wszyscy na najświeższe informacje. Ja natomiast uzyskałem informację od pewnego podróżnika, który wczoraj zawitał do Bułgarii że nie miał żadnego problemu. Jechał z duszą na ramieniu przez Słowację, Węgry, Rumunię. Wjazd na Słowację bez najmniejszego problemu, Węgry bez problemu. Na granicy Rumuńskiej dostał tylko naklejkę że tranzyt i tyle... ale... Słowacja to pal licho bo jest przyzwolenie na tranzyt 48h. Co do Węgier jest największa niewiadoma bo nie spotkał na swojej drodze żadnego Węgierskiego policjanta i teraz rodzi się pytanie co w przypadku jeśli ktoś ma pecha i go zatrzymają do kontroli bądź na granicy zapytają się o to nieszczęsne pozwolenie na przejazd przez Węgry... oby jutro sytuacja się wyjaśniała z Węgrami.