Liczba postów: 3,447
Liczba wątków: 1
Reputacja:
216
To i tak macie naj-drożej bo za 1 doba

2 razy korzystalisme z tej firmy, tylko że z lotnisko w Burgas i za 1 tydzień.
Polecam, pelen profesionalizam na każym etapie.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Liczba postów: 207
Liczba wątków: 0
Reputacja:
17
Mi w Primorsku załatwiała znajoma Marianna - Auto odbierałem przy hotelu Perla Sun...płaciłem 50euro za dobę. Na więcej nie potrzebowałem. Wiem na pewno, że co chwile na ulicach były napisy Rent a Car - ale ja nie pytałem bo z Bułgarskiego języka znam tylko Dobry Deń i Merci
Primorsko [2024/2022/2021/2020/2018/2016/2015/2008]
Liczba postów: 464
Liczba wątków: 2
Reputacja:
31
No wlasnie mi sie wydaje ze tez widzialam ciagle reklamy. Pewnie na miejscu jest o wiele wiecej mozliwosci niz przez neta
Liczba postów: 355
Reputacja:
42
Na Facebooku padły już 2 pytania, które mnie od lat nurtowały, ale tu chciałabym się spytać specjalnie o Primorsko - co Wam się podoba i nawet widząc minusy (jakie) dlaczego i tak wolicie Primorsko, co mogłoby być lepiej (nie mówię o warunkach naturalnych [emoji846]) i oczywiście to- dlaczego nigdy nie przyjedziecie do Primorska, co tam jest gorsze niż w innych miejscach nad morzem Czarnym? Bardzo bym chciała przeczytać Wasze szczere opinie,szczególnie te krytyczne. Powiem tylko, że mieszkańcy są bardzo podzieleni co do tego czy mają być na chodnikach te stragany z ciuchami i jedzeniem, czy lepiej nie
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 1,617
Reputacja:
116
Stragany napewnno mniej. Może wjecej wycieczek wodnych np. Nurkowanie, wędkowanie. Wielkim plusem Primorsko są plaże i cisza. Niech tak pozostanie
Sent from my DUB-AL20 using Tapatalk
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
mieszkalem w sierpniu 2019r w MM Complex i w sumie bardzo czesto wypuszczalismy sie w nocy do centrum nie czujac zadnego zagrozenia. Dojscie jest dosc proste, bo mozna trzymac sie caly czas ulicy Ropotamo ewentualnie skrecajac przy supermarkecie calodobowym w Iglika. nie bylo nigdy ciemnosci taki by trzeba bylo wlaczac latarke.
Jedynie mialbym zastrzezenie by skorzystac w nocy ze skrotu prowadzacego na dworzec PKS -idac od MM Complex caly czas na polnoc przez nieutwardzona droge i jakies chaszcze.
Liczba postów: 3,447
Liczba wątków: 1
Reputacja:
216
Czyż by Darina startowala na burmistrza Primirsko?
Mnie sie miasteczko podoba i zawsze sie staram co roku na 2-3 dni tam być.
W tym roku sie skupiam glównie na eksploracja rejonu od Perla do Ropotamo.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Liczba postów: 464
Liczba wątków: 2
Reputacja:
31
22.06.2020 17:06:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.06.2020 17:12:23 przez primma.)
To chyba zalezy do jakiego klienta chca sie zwrocic. I z jakiego powodu ktos tam jezdzi. Ja pojechalam pierwszy raz ze znajomymi, z wielkimi oporami (na zasadzie ze po co tam kiedy mozna do Hiszpanii, Grecji, Wloch).
I co.. pierwszego poranka jak mnie zabrali do spozywczego na zakupy (do Perly) to szlam i myslalam "udawaj ze wszystko jes ok, udawaj ze wszystko jest ok". I potem poszlismy na plaze. Ja- co NIGDY nie leze plackiem na plazy, zakochalam sie. Totalny luz, spokoj, bezpiecznie. Dla mnie Primorsko to tez jakby czesc mojej przeszlosci, powrot do korzeni, przypomina mi czasy mojego dziecinstwa. Ale tez podoba mi sie ze sie tak rozwinelo przez ostatnie lata.
Druga rzecz to jedzenie. Ja jem zeby zyc, ale w Primorsko da sie tez jesc zdrowo. Swieze ryby, grilowane na piejscu, warzywa ktore smakuja jak powinny. Bardzo mi sie podoba bulgarska kuchnia i tylko to jem w Primorsko (plus gruzinskie). I bardzo mnie dziwi ze tyle nowych chinskich restauracji jest.
Oostatnio duzo lepiej jest tez ze znajomoscia angielskiego co mi sie bardzo podoba.
Co mi sie nie podoba:
Jesli chodzi o budki z ciuchami. sa ok ale jest przy nich zbyt tloczno, ciezko przejsc na Treti Mart ( a my zawsze sie spieszymy na happy hour ;-) Niech budki zostana ale niech glowna ulica (Treti Mart) bedzie tylko dla pieszych w porze wieczorowej, (np 18-23), szczegolnie teraz w czasach wirusa.
Co mi przeszkadza to ze nie przestrzegany jest zakaz palenia i ze ludzie pala wszedzie.
I ze wszedzie sa pety, szczegolnie na plazy. Plaza jest piekna ale powinna byc jakos czyszczona/ grabiona wieczorami.
A wogole nie wyobrazam sobie lata bez Primorsko. Ja wszystko inne (praca, inne wyjazdy) ustawiam tak zeby pasowalo z wyjazdem do Bulgarii.
A czego mi absolutnie bardzo bardzo brak: porzadnej silowni. I chetnie na powietrzu (kiedys taka byla przy poludniowej plazy) ale zeby byla. taka z prawdziwymi sztangami i hantlami. Mysle ze sporo ludzi by chetnie za to zaplacilo.