Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primorsko / Приморско
Primma nowka sztuka, akurat poszlismy na skrut i pomyslelismy o Tobie.

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Po poludniu na naszej ulicy i ulicy sasiedniej przyjechaly 2 autokary z turystami. Moze powoli sezon sie rozkreci.

Odpowiedz
(05-07-2020,14:41:40)igi123 napisał(a): A Serbowie chociaż grillują?[emoji39]

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Igi serbowie grilluja[emoji14]

Odpowiedz
Odświeżam temat. W sobotę startujemy do Burgas. Jeszcze nie zdecydowałem jak dotrzemy z lotniska do Primorska.  Z waszych propozycji jest dojazd autobusem bądź polecana strona do zamówienia taxi (koszt na 4 osoby ok. 50 euro). A jak bym zdecydował się poszukać taxi bezpośrednio przy lotnisku? Jest tam postój taxi i czy wtedy wyszłoby więcej niż 50 euro? Na bookingu jest również możliwość zamówienia taxi z lotniska pod hotel i wołają 80 lewów. Niby cena ok ale jakoś straciłem zaufanie do samego bookinga, a za taxi trzeba zapłacić z góry online. 
Przypomnę, że w Burgas lądujemy ok 15:30.
Odpowiedz
(05-07-2020,12:48:48)zbiq napisał(a): Egon, jak wygląda sytuacja z restauracjami ? , czy są otwarte i czy moja ulubiona Prima Vera jest otwarta ?
Zbiq PrimaVera jest zamknieta. Mam fotke teraz skonczyl sie limit

Odpowiedz
Uzytkownik_forum jak wyladowalismy w piatek w Burgas to nie bylo przy lotnisku taksowek. Ale my wsiedlismy w 15 ktora zawiozka na na Avtogara za 1.5 lv./ osoba. Z Avtogara ze stanowiska 6 masz busa o godzinie 17: 00 lub 18:00. Bus do Primorska kosztuje 7 lv/ os. Chyba ze wczesniej moze MBus bedzie. Na Avtogara stoja taksowki ktore zawioza Cie do Primirska. Ostatnio rozmawialismy z taksowkarzem przejazd z Primorska na lotnisko w Burgas 70 leva

Odpowiedz
(07-07-2020,19:32:16)egon napisał(a):
(05-07-2020,12:48:48)zbiq napisał(a): Egon,  jak wygląda sytuacja z restauracjami ? , czy są otwarte i czy moja ulubiona Prima Vera jest otwarta ?
Zbiq PrimaVera jest zamknieta. Mam fotke teraz skonczyl sie limit

Dziękuję za info, wielka szkoda, ale z tego co pisałaś wcześniej, to inne polecane jadłodajnie są czynne. Bedzie okazja wypróbować czegoś innego.
Odpowiedz
dzięki egon i udanego wypoczynku
Odpowiedz
Dzisiaj szlismy kolo Aguaparku : myja sprzety. Lezaki i parasole porozkladane, czyli bedzie otwarcir

Odpowiedz
marecki dzis bylismy w tej wypozyczalni na Ul. Treti Mart 31. Na placu stoi 6 rowerow.
Podam cennik:
1 godzina -4 leva
2 godziny-7 leva
Caly dzien - 12 leva.
Na reklamie sa jakies elektryki wiec jak przyjedziedz to sie zorientujesz.

Odpowiedz