Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Internet w Bułgarii.
Kto bogatemu zabroni?
Odpowiedz
Ew-CIA internet musi być żeby wstawiać fotki na forum. Smile
Odpowiedz
Ja mam niju mobile dwa telefony za 38 zł bez limitu połączeń. W roamingu 3.4Gb za darmo. Nam zawsze wystarczy. Oczywiście w na kwaterze fifi.

Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
Ja też mam NJU i mam 3,07 Gb. Dziwne że masz więcej.
Odpowiedz
(09.08.2020 08:25:02)ew-cia napisał(a): Czytając ten wątek, to zastanawia mnie czy nie lepiej jest spędzić te dwa. trzy tygodnie z ograniczonym dostępem do internetu. Widząc dzieciaki przy basenie siedzące cały dzień nad smartfonem, nieraz mam ochotę podejść i wrzucić telefony do basenu. Piękna pogoda, ciepła woda a wszyscy - rodzice również - siedzą z głowami w telefonach. Może to jest czas, aby popatrzeć co dzieje się wokół? Bez Netflixa da się te kilkanaście dni wytrzymać.

Ależ robią to co robili plażowicze od lat.
Na plaże się zabierało prasę, książki itp.
I dziś tak samo tylko to wszystko się mieści w smartfonie.
Kilkadziesiąt lat temu też jedni na plaży czytali inni pili piwo.
Nic się nie zmieniło, poza kształtem "gazety" Cool
Odpowiedz
Zależy od wysokości abonamentu.
Odpowiedz
Karta A1 sprawdzona w cenie 15 lv za 15 GB[emoji12] się wkłada w drugi slot i śmiga [emoji6]

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Jak dla mnie nie potrzebna.
Wystarczy to co mam na fora i whatsappa.
Odpowiedz
Internet mobilny w Bułgarii zachwyca. [Obrazek: 539e6fa0c604f9c890f3d38e8c8b8a36.jpg]

Изпратено от моят JNY-LX1 с помощта на Tapatalk
Odpowiedz
No ta taki pokaz tylko , robisz test operator do operatora Smile zawsze super pokaże . W Lublinie do Orange 135MBps
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz