Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koronawirus
Czyli co? Za wcześnie test zrobiony? Bo takie info o 4 tyg. dostałem od lekarza rodzinnego [emoji848]
Btw moja znajoma miała robiony wymaz (test tzw PCR) chyba z 7 razy i po 10!!! tygodniach dalej była pozytywna[emoji853]
Potem się okazało że ma jakieś zaburzenia genetyczne i taka jej uroda[emoji6] czyli jej organizm trochę fałszuje testy, albo na odwrót, testy nie do końca przewidziały taką reakcję organizmu. Żadne testy zresztą nie są w 100% dokładne[emoji53]

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
W moim przypadku chyba za wcześnie. Wyprosili mnie grzecznie z przychodni i kazali skontaktować się z lekarzem POZ, żeby dał skierowanie na ponowny wymaz. Jutro mam teleporadę, ale mam nadzieję, że obejdzie się bez kolejnego wymazu, bo nie chcę znowu trafić na kwarantannę.
Odpowiedz
U mnie dzisiaj koniec izolacji, ale jeszcze 10 dni chorobowego - antybiotyk bo jest zapalenie oskrzeli. Jestem tak słaby, że męczy mnie nawet rozmowa przez telefon - zaznaczam że nie dzwoni teściowa Smile
Odpowiedz
Trzymaj się i wracaj do zdrowia.
Odpowiedz
dżek, co tam się u was na wiosce wyrabia, że wifi kolaboruje z koronawirusem? Wink
https://www.dziennikwschodni.pl/koronawi...78445.html
Odpowiedz
To jakiś świr!
Odpowiedz
To już wiem czemu tak ciężko to przechodziłem, mogłem wyłączyć wi-fi
Odpowiedz
Witam w klubie ozdrowieńców! Po covidowym przełomie X/XI wczoraj zrobiłem test na przeciwciała i się okazało, że mam przechorowanego świrusa. Tamte 10 dni były niezapomniane gdyż u mnie objawiało się paradoksem często i rzadko plus temperatura 38, senność totalna (spałem 24/7) i lekką utratą smaku i węchu. No ale żyję!
Odpowiedz
No ja niestety dalej na L4 - po RTG płuc z zapalenia oskrzeli zrobiło sie zapalenie płuc - jest już dużo lepiej ale walka trwa Smile.
Odpowiedz
Trzymaj się!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości