Ankieta: Czy w 2021 roku planujesz wyjazd do Bułgarii?
tak
71.05%
27 71.05%
nie
10.53%
4 10.53%
nie wiem
18.42%
7 18.42%
Razem 38 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankieta
Slavekk, coś wymyślimy! Smile
Odpowiedz
Naj-wspanjalsze wakacje, to te nieplanowane!
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Tradycyjnie w pierwszej połowie lipca, jak wirus pozwoli to chciałbym dojechać w jakiś tydzień [emoji39]

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Bułgaria miała być w zeszłym roku. Dokładniej to góry Riła na parę dni a potem Grecja. Ale wygrała Północna Chorwacja. Wszystko przez koronę. Wybraliśmy miejsce bliższe i z prostszym dojazdem. Ale nie żałujemy. Też było bardzo fajnie. W tym roku również decyzja podejmiemy pewnie w ostatniej chwili.
Odpowiedz
(07.02.2021 11:54:50)Nova napisał(a): Bułgaria miała być w zeszłym roku. Dokładniej to góry Riła na parę dni a potem Grecja. Ale wygrała Północna Chorwacja. Wszystko przez koronę. Wybraliśmy miejsce bliższe i z prostszym dojazdem. Ale nie żałujemy. Też było bardzo fajnie. W tym roku również decyzja podejmiemy pewnie w ostatniej chwili.

No popatrz, własnie takie miałem wrażenie, że w 2020 na plażach Senji i Krk siedzi połowa Bulgaricusa
Odpowiedz
W 2020 roku nie bilo obiektywnich podstaw przeszkadzających dla wczasowiczów Smile
Wrecz przeciwne! W dużych kurortów panowal wyjątkowy luz Smile Kto chcial, to przyjechal, mam nadzieja że w tym roku będzie tak samo!
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Jak na razie wyniki ankiety napawają umiarkowanym optymizmem.
Odpowiedz
(07.02.2021 22:43:28)bateniki napisał(a): W 2020 roku nie bilo obiektywnich podstaw przeszkadzających dla wczasowiczów Smile
Wrecz przeciwne! W dużych kurortów panowal wyjątkowy luz Smile Kto chcial, to przyjechal, mam nadzieja że w tym roku będzie tak samo!

Ludzie nie obawiali się zakażenia, a ew. restrykcji i cyrków na granicach. Dlatego większość wybrała Chorwację, z której w razie "w" można w jedną noc spakować się i wrócić na jednym tankowaniu.
Odpowiedz
Dokładnie tak. Głównie chodziło o to że w razie jakichś nowych obostrzeń - a wszyscy wiemy że sytuacja była i niestety nadal jest dynamiczna (ciągle coś zamykają, otwierają, a potem znów zamykają) można było natychmiast wrócić. No i tylko jedna granica po drodze. Prawdopodobieństwo zarażenia się w Bułgarii było dokładnie takie samo jak w Chorwacji albo w Polsce.
Odpowiedz
Zaplanowane. Zarezerwowane - ale z możliwością anulacji darmowej bo na dzień dzisiejszy to więcej jest niewiadomych nich wiadomych.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości