Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koronawirus
Uwielbiam takie klimaty Smile. Ostatnio z Romkiem była dyskusja na ten temat. Szczepią "czipami". Prawie się posikaliśmy ze śmiechu dzięki naszej wyobraźni Smile. Zaczipowali Polską Karynę. I siedzi sobie Bill Gates na swoim bieda "ranczu", albo w bieda kukuruźniku i myśli... Co Karyna z Polski teraz robi? I cyk sprawdza dzień z życia Karyny. Karyna wstała zaparzyła kawę i zapaliła "czesterfilda". Obudziła Jessicę, koniecznie przez "C" i Brayanka, koniecznie przez "Y". "Zrobiła" im drugie śniadanie; koniecznie rogalik, pączek, żelki, batonik - na bogato bo ją stać Smile. Obudziła męża Sebę pytaniem: Seba możesz jechać po wczorajszym chlaniu i zawieść dzieci do szkoły? No jak to Seba nie może? Przecież Seba po 6 Żubrze pojechał dokupić Harnasie bo promo w aplikacji wskoczyła. To pa dzieci zadzwonię do Wioletki bo muszę tipsy zrobić.... ITP. ITD... Na ten kraj to pół złamanego chipa szkoda by było.
Odpowiedz
No i teraz się okazuje, że po roku chodzenia w przyłbicy są one nieodpowiednie. Kto nami rządzi ja się pytam?
Odpowiedz
Krótka odpowiedź na Twoje pytanie:
DEBILE
Odpowiedz
Widać program do losowania obostrzeń miał jakiś update.
Odpowiedz
Astra Zeneca przyjęta. Na razie nic się nie dzieje.
Odpowiedz
Super zycze najlepszego. Nasze 2 kolezaneki nauczycielki po pierwszej dawce -jedna przeszla bez prawie bez problemow, natomiast druga jak troche doszla do siebie to po tygodniu odslonila zaluzje. Pisala, ze przezyla cos strasznego, czegos takiego jeszcze niedoznala i jeszcze troche zejdzie zaczym dojdzie do siebie po tym szczepieniu. Nawet wiersz o swoim stanie napisala i swoim bliskim znajomym udostepnila.

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
No to jeszcze druga dawka przed nią. Ja mam 6 maja drugą.
Odpowiedz
W Bułgarii komunisci zorganizowaly sabotaż- kazaly swoim sie zapisiwać masowo na szczepienie, a potem w terminie wyznaczonym... nie przychodzić. Ich celem bylo zmarnowaniem jak naj-więcaj szczepionek i kompromitacja rządu. Ale premier Bojko Borisov mistrzowskim chodem pokrzyżowal ich plany! Otworzyli zielony korytaże szczepien i punktów 24H
Dla każdego kto chcial- poszedl bez zapisiwania i zostal zasczepiony od ręki Smile Przy tej organizacji za 2-3 dni wszystko co jest dostarczone od dostawców jest na 100% realizowane. Pelna mobilizacja sie oczekuje od 15.03. Lekarze rodzinych 4-5 000 będa szczepić też, a dostawy będa kilkaset tys. sztuk już. W takim tempie do konca lata powynni sme osiągnąć minimum bezpiecznego- 70%.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
To macie szczęście, bo w takim naszym tempie to się zaszczepimy za 2 lata[emoji33]

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Pierwsza noc po wszczepieniu chipa przebiegła spokojnie. Zero gorączki, tylko lekki ból ręki przy przekręcaniu się. Jak minie dzisiejszy dzień to już będzie z górki.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości