Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koronawirus
(24.02.2021 10:03:11)dżek napisał(a): Pierwsza noc po wszczepieniu chipa przebiegła spokojnie. Zero gorączki, tylko lekki ból ręki przy przekręcaniu się. Jak minie dzisiejszy dzień to już będzie z górki.

Czytałam, że czip aktywuje się po 48 godzinach. :-))
Odpowiedz
Nawet są opracowania w których można przeczytać że aktywacja jest między 48h a 72 h. Więc musisz jeszze poczekać. Smile
Odpowiedz
i jeszcze trzeba uwzględnić przesunięcie czasowe do strefy , z której Bill G. steruje...Big Grin
Odpowiedz
A to wszystko dzieje się w świecie równoległym[emoji16]

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Dżek, nam przesunęli na po 22gim marca.
Jak będę już miał, to wymieńmy się kodami. Czasu nie ma na odwiedziny, to tymczasem sobie przynajmniej chipy pokonwersują.

A tak przy okazji
Z tego co wyczytałem, wypatrzyłem, to dzieci nie są szczepione, więc zakładam, że to te do 18 roku życia.
Za bardzo w tym roku nie szykuję się na wyjazd, ale jeżeli będzie to możliwe, to najwyżej jakiś drobny wyskok lub dwa.

Rozumiem, że w sytuacji wyjazdu z dzieckiem, gdy warunkiem dla dorosłego może być zaszczepienie, dzieci z takim nakłutym dorosłym mogą przejeżdżać swobodnie ?
Odpowiedz
Uważam, że z tymi szczepieniami odpuszczą. bo wiadomo że do wakacji nie zaszczepią osób które najczęściej wyjeżdzają czyli 20-60 lat.
Odpowiedz
Żona pojechała po pierwszą dawkę Pfizera .

ps.
była sceptyczna , ale ...

ps2.
jak byłbym młodszy , to raczej bym sie nie szczepił .
I to nie chodzi o chipy , płaskoziemców i.t.d 
Tylko , że moja ewentualna kolej , to pewnie przyszły rok .
----------------------------------------------------------------------------
BL Wink  2006 ,2008 ,2011 ,2016 ,2018 ,2019 ,2021 ,2022 ,2023 ...
Odpowiedz
Ręka mniej boli, gorączki nie było. Temat szczepienia można podsumować: zaliczono bez większych strat.
Odpowiedz
Na całe szczęście [emoji106]
Koleżanka pracuje w przedszkolu, po pierwszej dawce gorączka prawie 40 st. C, bóle mięśni takie że trzeba było zastosować maści i spała 24h, ma 36 lat[emoji17]

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
(25.02.2021 08:34:56)dżek napisał(a): Ręka mniej boli, gorączki nie było. Temat szczepienia można podsumować: zaliczono bez większych strat.

To teraz musisz uważać, bo jeżeli w tym samym czasie uderzysz się w czoło i w szczepionkę i będziesz miał otwarte oczy - to zrobisz print screena.

A tak poważnie - to zazdroszczę.  Też bym chciała się zaszczepić..
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości