Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nordic Walking z Bulgaricusem
Dokładam 10 km.
Odpowiedz
Dzisiaj przyszly nowe kije KV+ TERRI QCD 80% CARBON, ktore zamowilam specjalnie na wyjazdy, a glownie do Bulgarii, zeby zmiescily sie do walizki. Dzisiaj przyszla 1 para, a w czerwcu przyjdzie para dla mojego Jacka https://www.kvplus.ch/en/product/summer/384
Odpowiedz
Fajne, też coś w tym stylu muszę zakupić.

Dziś 10 km z rana.
Odpowiedz
10 km w południe.
Odpowiedz
Dokładam dyszkę.
Odpowiedz
Jacku, a kupiles w Decatlonie buty do chodzenia
Odpowiedz
Nie kupiłem. Dostałem w prezencie! I inne.
Odpowiedz
(12.05.2021 23:36:30)egon napisał(a): Dzisiaj przyszly nowe kije KV+ TERRI QCD 80% CARBON, ktore zamowilam specjalnie na wyjazdy, a glownie do Bulgarii, zeby zmiescily sie do walizki. Dzisiaj przyszla 1 para, a w czerwcu przyjdzie para dla mojego Jacka https://www.kvplus.ch/en/product/summer/384

Nie chwalą się na stronie ceną.
Zdradzisz jaki to koszt?
Odpowiedz
Slavekk nie ma problemu. Zaplacilam za kijki 289.90zl. Duze zamowienia robie dla kolezanek w Stowarzyszeniu i dostalam  rabat juz na stale na caly asortyment. Kiedys kolega kolezanki nam udostepnil swoj rabat przy pierwszym zamowieniu , teraz  ja go mam.  Kijki te sa o tyle dobre bo maja odkrecana koncowke i mozna do nich inna dokupic w gory oraz talerzyk. Natomiast w innych kijkach TERRI(tez sa 3 sekcyjne), ktore po rabacie kosztuja 269.90 zl koncowka jest wymieniana na cieplo. Trzeba o tych kijach poczytac, zeby nie byc rozczarowanym po zakupie, a dlaczego. Kije w KV+ maja inne wypinanie rekawiczki niz LEKI. W LEKI wypinanie jest sprtne, niz KV+, ale mozna sie przyzwyczaic. Wlasnie do szybszego wypinania rekawiczek do kijkow zamowilam dziewczyna, opaski.
Odpowiedz
6 km z rana.
Odpowiedz