Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jest weekend, co pijemy? ;)
Ostatni weekend przez wyjazdem za pasem wiec trzeba jakos obrzydzić sobie smaki piwska polskimi komercyjnymi szczynami. Dziś na ruszt wchodzi Tatra Smile Bulgaricus przez weekend dam Ci tematy do popisów poetyckich Smile
...:::Bbbuuulllgggaaarrriiiaaa Rrruuullleeezzz:::...
96 97 98 99 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Odpowiedz
(23.07.2015 20:40:46)Wawo napisał(a): Ostatni weekend przez wyjazdem za pasem wiec trzeba jakos obrzydzić sobie smaki piwska polskimi komercyjnymi szczynami. Dziś na ruszt wchodzi Tatra Smile Bulgaricus przez weekend dam Ci tematy do popisów poetyckich Smile

toś przynętę zarzucił, zaraz nadejdzie wierszożerca Big Grin

ja po cholernie ciężkim dniu Żywiec, jakoś już nic nie smakuje, organizm czeka na bułgarskie procenty Dodgy
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
bułgarskie zawsze inaczej smakują, czy to w dzien na plazy, czy wieczorkiem na tarsie, czy to w drodze na plaze, czy tez juz rano w drodze po swiezy chlebek "D
...:::Bbbuuulllgggaaarrriiiaaa Rrruuullleeezzz:::...
96 97 98 99 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Odpowiedz
(23.07.2015 20:40:46)Wawo napisał(a): Ostatni weekend przez wyjazdem za pasem wiec trzeba jakos obrzydzić sobie smaki piwska polskimi komercyjnymi szczynami. Dziś na ruszt wchodzi Tatra Smile Bulgaricus przez weekend dam Ci tematy do popisów poetyckich Smile

A ja właśnie, już prawie napisałem parę linijek, żeby Cię wyprzedzić i żebyś mnie nie męczył Smile. Szybszy jestem hehe. Wiedziałem, że przed wyjazdem na mnie zapolujesz. Smile
Odpowiedz
Bulgaricus
Ja tam w sumie mogę poczekać Tongue, ale mam jedno zadanie Tongue, ale poczekam może jak wrócisz i na długie listopadowe wieczory dam Ci robotę Tongue
Natomiast wierszyk wydrukowany i wisi w hall of fame mierzeya. Tzn. w sumie jest początkiem tej galerii Tongue
Odpowiedz
(23.07.2015 21:39:54)mierzey napisał(a): Bulgaricus
Ja tam w sumie mogę poczekać Tongue, ale mam jedno zadanie Tongue, ale poczekam może jak wrócisz i na długie listopadowe wieczory dam Ci robotę Tongue
Natomiast wierszyk wydrukowany i wisi w hall of fame mierzeya. Tzn. w sumie jest początkiem tej  galerii Tongue

Ale który wydrukowałeś ten "Kości Mierzeya". Jak ten to nie zapominaj co było napisane w dwóch ostatnich linijkach. A zresztą przypomnę: 

Za ten wierszyk, ten króciutki
Mierzey stawia liter wódki. Smile
Odpowiedz
(23.07.2015 21:45:17)Bulgaricus napisał(a):
(23.07.2015 21:39:54)mierzey napisał(a): Bulgaricus
Natomiast wierszyk wydrukowany i wisi w hall of fame mierzeya. Tzn. w sumie jest początkiem tej  galerii Tongue

Ale który wydrukowałeś ten "Kości Mierzeya". Jak ten to nie zapominaj co było napisane w dwóch ostatnich linijkach. A zresztą przypomnę: 

Za ten wierszyk, ten króciutki
Mierzey stawia liter wódki. Smile

Wiem. Codziennie kilka...naście, dziesiąt razy przechodzę Smile i się sycę Tongue, ale o rakiji myślałem? może być? Wink

Aha, że był króciutki - co sam przyznałeś to pół litra SmileSmileSmileSmileSmileSmile Tongue
Odpowiedz
Bulgaricus, a pamiętasz o fantach za Twojego nicka?
Odpowiedz
(23.07.2015 22:09:53)dżek napisał(a): Bulgaricus, a pamiętasz o fantach za Twojego nicka?

Ja nikomu nic nie obiecywałem Smile, to było wymuszenie Smile
Odpowiedz
Ok. Na pohybel złym mocom wychyliłem kielich gorzkiej żołądkowej.

(23.07.2015 22:18:06)Bulgaricus napisał(a):
(23.07.2015 22:09:53)dżek napisał(a): Bulgaricus, a pamiętasz o fantach za Twojego nicka?

Ja nikomu nic nie obiecywałem Smile, to było wymuszenie Smile

Co by to nie było ale pamiętasz????
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości