Liczba postów: 1,899
Liczba wątków: 3
Reputacja:
76
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Reputacja:
76
To taki hamburger ?! A mówią,że to Amerykanie hamburgera wymyślili
Reputacja:
76
(24.07.2015 22:10:58)mastika_fan napisał(a): amerykany jak wszystko inne, podwędzili i zrobili troszkę inaczej :d Jak by to obrazowo ująć... w hamburgerze widzisz mięcho z każdej strony, pleskavica jest bule takiej, no trochę jak poszewka 
Czyli w takiej bułczanej podusi ..... Cholera! Tyle razy przez Serbię jechałem a no to coś się nie napatoczyłem..... Coś tam żarłem ale nie pamiętam aby to była plaskavica ......
To i lepiej chyba ,że mięsa nie widać przynajmniej tłuszcz nie kapie?!
Reputacja:
76
24.07.2015 22:22:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.07.2015 22:28:35 przez arka.)
(24.07.2015 22:17:50)mierzey napisał(a): (24.07.2015 22:10:58)mastika_fan napisał(a): amerykany jak wszystko inne, podwędzili i zrobili troszkę inaczej :d Jak by to obrazowo ująć... w hamburgerze widzisz mięcho z każdej strony, pleskavica jest bule takiej, no trochę jak poszewka 
Czy to to cudeńko? 
Wygląda mniamuśnie! Marzy już mi się od kilku lat by kopnąć się na Gucę !!! Serbowie to impry mają nie żiemskie! Raz miałem okazję nocą jechać pociągiem przez Niś i tam coś się działo tęgiego! Polewali pociąg piwem! Kolo z boku obok mnie co wychylał się by zaczerpnąć powietrza dostał strumieniem piwa po twarzy! A jak tam pachniało!? Na każdej uliczce coś pikcili! Nie zapomnę tabunów krążących Serbek które miały pecha na mnie się nie napatoczyć! Widać było,że czegoś Im brakuje!