Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kiedy kupić waluty na wakacje?
Tosho zgadza się( i dziękuję), ale ja tylko dlatego Wam napisałam, żeby było porównanie ile lewa kosztuje w normalnym kantorze. Chciałam kupić więcej, ale tylko tyle miałam przy sobie pieniędzy. Narazie nikt nie jest zainteresowany. Kupię jeszcze trochę lewa następnym razem jak będę w tamtych terenach.
Odpowiedz
Czy wiecie, czy istnieje jakiś polski kantor internetowy, gdzie można zakupić walutę online? Coś jak Walutomat.
Odpowiedz
Jak masz kartę Revolut to można kupić po dobrym kursie.
Odpowiedz
(29.01.2023 19:45:28)jadam napisał(a): Czy wiecie, czy istnieje jakiś polski kantor internetowy, gdzie można zakupić walutę online? Coś jak Walutomat.

Gugle wiedzą...
Choć i one nie wiedzą jaką walutę chcesz kupić.
Odpowiedz
Każdy bank ma kantor wirtualny ja kiedyś kupowałem w Al....
Pozdrawiam
Odpowiedz
Euro spada...
Odpowiedz
Analitycy prognozują, że spadnie do około 4,50 zł przed wakacjami. Zobaczymy
Odpowiedz
W R. po 4,73.
Odpowiedz
W Rev. można sobie ustawić po ile chce się kupić jaką kwotę. W przypadku jeżeli kurs odpowiednio spadnie, to kupi się samo.
Odpowiedz
Witajcie!

Temat kursu walut przed wyjazdem zawsze budzi pewne zainteresowanie. Ostatnio euro oscyluje w granicach 4.12 do 4.15 złotych, a wcześniej, około miesiąc temu, można było kupić nawet po 4,01 zł. Decyzja, czy wymieniać teraz, czy poczekać, zależy od indywidualnej spekulacji i oceny sytuacji rynkowej. Przewiduję, że w okresie letnim kurs euro może wzrosnąć do przedziału 4.2/4,25 zł, jednak rynek walutowy jest zmienny, co sprawia, że trudno jednoznacznie przewidzieć, czy będzie to opłacalne. Zawsze warto monitorować sytuację i podjąć decyzję na podstawie aktualne wydarzenia gospodarcze
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości